Пловдивчанка към пловдивчанин: Глобата ти е малко!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:08 / 14.02.2024
11836
Пловдивчанин се жалва, чеса му наложили фиш, тъй като е паркирал на тротоара. По думите му е бил принуден да го направи, тъй като не е имало къде да спре, а е било наложително. Мястото е улица "Филип Македонски" 51, която е еднопосочна и е позволено паркирането от едната страна, но не и там, където вървят пешеходците.

Той е решил да публикува снимки от нарушението си във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив", видя Plovdiv24.bg. Ето и обяснението му, като, разбира се, е виновна общината, че не е изградила достатъчно паркоместа"

"Само слушаме обещания как ще се направят повече паркоместа в гр. Пловдив, как уж ще се ускорят ремонтите в града, които се протакват, а се плащат от джоба на обикновения българин. Накрая принуден, да спреш на тротоара, за да си свършиш ангажиментите, ти хакват фиш.

Фишът ще го платя, но не е в това въпроса. Няма никакъв толеранс от страна на общината. Нормално ли е да се строят частни комплекси в пъти по-бързо от ремонтите по държавни поръчки???"

Според пловдивчани обаче:

"Не исках да коментирам, защото ще напиша много критика за всеки един ред към Вас. Искам само да задам един въпрос, а Вие ще решите дали ще ми отговорите. Та - Ако по този тротоар реши да мине човек с инвалидна количка, майка с количка, майка с дете или просто човек като мен или Вас, от къде ще мине?"

"Светослав Енчев До някъде сте прав, но от дясна страна бях оставил достатъчно място, за може да преминат всякакви хора.

Въпросът е, че българина няма толеранс и гледа само своята гледна точка.

Имах ангажимент наблизо, а наоколо няма подходящи паркоместа."

"Спирала съм на три километра от местото, на което трябва да отида, защото знам че няма да има места, качвала съм се и на автобус, за да стигна по-бързо. Центърът е почти недостъпен. Струва ли си да си губиш времето и нервите, за да не ходиш малко?"

"То е ясно, че ще спирам другаде, но тук въпросът не е концентриран във фиша, а в държавата като цяло. По-бързо в пъти се застрояват частни комплекси, а градските пътища, междуградските, поддръжката като цяло се проточват."

"Изключително нахално и нагло от твоя страна. Представи си че минават деца и заради твоите действия слязат на пътното платно и ги удари някой."

"Ако някои може може да реши въпроса с паркирането в големите градове ,ще стане милиардер на секундата, навсякъде по света."

"По-малко коли трябват, не повече паркоместа."

"Съжалявам , но това е брутална наглост. Спрял сте в нарушение ,хората са си свършили задълженията и Вие се оплаквате. А ,ако не ви бяха писали фиш все щеше да има някой да снима и да пита “Защо общинска охрана не си върши работата"."

"Безплатни паркоместа в градски части няма кой да ви направи. В коя точно държава по света има осигурени безплатни парко места за всички?! Просто трябва да се научите, че покупката на кола върви в комплект с покупка/наем парко място или гараж и като не можеш или не искаш да си вземеш не си взимаш и кола. Аман от градове и инфраструктура само за автомобили. Спрял си на тротоара, глобили са те с право, замисли ли се като си спрял там, хората къде ще вървят по пътното платно ли? Разбихте ги тези тротоари от паркиране отгоре... в заключение ще кажа, че глобата ти е МАЛКО!"

"100 метра по надолу е паркинга на комплекс сила 3 лева на час и почти винаги има място през деня"

"Много красив автогол."

"По-добре си изтрийте поста, не се излагайте повече! Достатъчно е, че сте спряли по този начин!"

Виж коментарите (3)

Още по темата (2384):
12.05.2024 Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
10.05.2024 Кое го прави по-голям от останалите?
05.05.2024 Пловдивчанин: Някой си затваря очите!
05.05.2024 Сигнал за нарушение в пловдивски мол
05.05.2024 На "баровци" им се свидят по 2 лева, влече ги безплатното
04.05.2024 Пловдивчанин: Правопропорционална зависимост между наглостта и големината на колата
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).