Пловдивчанка: Поредното безумие в нашия град

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
11:28 / 28.11.2022
6747
Здравейте, пиша Ви във връзка с поредното безумие в нашия град. Става въпрос за поставен знак за забранено спиране и паркиране на ул. "Чардафон", намираща се от източната страна на Университета по хранителни технологии, пише читателка на Plovdiv24.bg. И добавя:

"От повече от месец (откакто е поставен знакът) на живущите и работещите в този район се налагат постоянни глоби от полицията (включително и през почивните дни) и автомобилите се репатрират в деня, в който им са наложени глобите.

Вероятно на всички служители целенасочено им е наредено тази улица да бъде проверявана редовно. Хората, които живеем там, нямаме никаква друга алтернатива за паркиране -  наблизо нито има паркинг, а синята зона по бул. "Марица" е заета от служебни абонаменти.

Улицата, на която живея (ул. "Георги Комитата"), е пълна с коли на студенти. Петнадесетината паркоместата по ул. "Чардафон" може да не са били много, но бяха някакво облекчение, а в момента е ад.

Поради каква причина г-н Чонов и всичките му подчинени решават, че трябва на тази широка улица да се забрани паркирането при положение, че досега там се е паркирало и автомобилите не пречат на свободното преминаване на останалите участници в движението, а в същото време по бул. "Марица", който е много по-натоварен и по-тесен, не се осъществява никакъв контрол и колите паркират по платното за движение и на тротоара, навряни между дърветата, като предпоставките за ПТП са много по-големи или, не дай си Боже, да бъде ударен човек на някоя от пешеходните пътеки.

Моля за съдействие от Вашата редакция да бъде дадена гласност за този проблем и да се потърси отговор от отговорните лица, защото това положение е нетърпимо".

Очаквайте по-късно днес отговора на община Пловдив.

Виж коментарите (13)

Още по темата (2375):
27.04.2024 Наглеци и некадърници
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
21.04.2024 Читателка: Май законът не важи за всички
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).