Пловдивчанка: Пийте си редовно лекарствата. Ако не, марш на село!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:27 / 24.10.2022
24376
"Здравейте, аз съм поредната, потресена и разочарована от шофьори и кондуктори в градския транспорт. Не мога да кажа,че всички са такива,но повечето са срам и позор. Реавтобус, шофьордовен пътник съм на линия 1, и вече познавам визуално голяма част от тях". Така започва сигнала си до Plovdiv24.bg пловдивчанка. И продължава:

"Преди няколко седмици имах спор с един от кондукторите отново заради дребни стотинки. Няма да обяснявам на дълго и широко. Шофьорът се намеси грубо и цинично в разговора ни и започна да ме обижда на висок глас. Първо каза, че съм боклук, след което заяви, че съм много грозна и трябва да си сложа маска, за да не плаща хората.

Имаше и псувни. От техни колеги научих имената им. Шофьорът се казва Кольо, а кондукторът Величко. Звънях на шефа им господин Тотков, но той е безсилен и нищо не предприема, защото не достига персонал. Всички знаят за проблема, затова си правят каквото поискат.

80% от тях имат проблем с психичното си здраве. Нужно е да минават прегледи. Проблемът е огромен и ежедневен. Редовно ставам свидетел на скандали от тях и между тях. Пълно е с психясали шофьори и кондуктори. Предните врати масово не се отварят. 

Зад шофьора и предните седалки в повечето случаи има опънато въже, което е празно, а сутрин няма къде да се качи човек. Истинско предизвикателство е сутрин. Заплатите им били малки. Разбирам ги. И моята е малка, но се държа прилично.

Това е положението. Да не говорим какви далавери стават с билетите, но това е тема на друг разговор. Призовавам шофьори и кондуктори. Хора, лекувайте си нервите и си пийте редовно лекарствата. Ако не, марш на село! Изпращам снимки от автобуса и шофьора".

Виж коментарите (4)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).