Пловдивчанка: Изпаднах в шок. Детенцето се изчерви от болка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:00 / 21.10.2022
15480
На 19 октомври ми се наложи да се прибера към вкъщи с автобус номер 18 от колелото срещу Централна гара. Беше около обяд, тъй като току-що бях се придвижила от ВМИ до там. Така читателка на Plovdiv24.bg започва сигнала си до медията ни. И добавя:

Имаше доста ученици и още 4-ма възрастни, които чакахме на спирката. Дойде автобус и шофьорът отвори двете врати. Изчакахме с децата търпеливо да слязат пътниците и тръгнахме да се качваме, съответно една част се качиха от вратите към шофьора, а аз и другите деца бяхме по-близо до задните врати, при положение, че аз дори едва се движа, за мен беше още по-удобно.

В момента, в който останахме последни 3-ма човека, детето преди мен понечи да се качи и шофьорът затвори вратите, притискайки го между тях. Изпаднах в шок. Детенцето се изчерви и беше шокирано, със сигурност го е и заболяло, а от автобуса се чуваше разгневеният шофьор как вика и мъмри, че не можело оттам да се качваме, защото нямало да си платим така билетчетата.

И детенцето се качи при връстниците си от предните врати. Аз пропуснах този автобус. Не можех да повярвам как за пореден път пловдивските шофьори на градски транспорт проявяват аргогантното си поведение и непукизъм.

Имам и още случаи с линия 44 и 99. За линия 44 ще приложа снимков материал. Там шофьорите качват пътници до неузнаваемост. Няма въздух и парно пуснато - който издържи, издържи, който не - плаща билетче и слиза на следващата спирка, както ми се е случвало на мен лично също след 10-часов работен ден.

Пълен абсурд е движението с градски транспорт в този така красив град! Байганьовщината надделява все повече и повече с всеки изминал ден!

Виж коментарите (1)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).