Пловдивчанинът с клипа с 300 км/ч по магистралата: Утре ще вдигна 360 км/ч

Автор: Васил Динев
Коментари (159)
11:35 / 22.08.2017
69963
Прословутият потребител във Фейсбук Алехандро Алехандро, който преди време се похвали с видео, на което се вижда как автомобилът вдига над 300 км/ч по магистралата, пак се направи на интересен. Въпросният дори се свърза с Plovdiv24.bg и се закани, че може да вдигне и 360 км/ч. Ето точно какво каза лаконично пред нашата медия пловдивчанинът: "Чудя се утре или другиден да вдигна 360 км/ч. Шофирането е проста работа, ама не е за прости хора."

Прави впечатление, че във Фейсбук дори негови приятели не одобряват безразсъдните му действия по пътищата и се четат редица забележки. Самият той пък никъде не отрича той да е снимал видеото и да е вдигал подобна скорост в постингите или към коментарите на другите потребители в неговия публичен пост в социалната мрежа.

Припомняме, че именно заради такова държане по родните пътища стават много тежки катастрофи със смъртни случаи. Една, от които беше и на пловдивския булевард "Руски", където животите си загубиха трима души.

Въпросното лице също е посочило във фейсбук профила си, че работи в транспортната фирма "Родопи - Авто 10" и се смята, че е син на собственика.


Виж коментарите (159)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).