Пловдивчанин след кражба на GSM: Ще ти отрежа ръката, ако гъкнеш!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:12 / 25.02.2016
8114
Районна прокуратура Пловдив внесе обвинителен акт в съда срещу Ангел Стефанов, на 19 г. от Пловдив, за отнемане на чужда движима вещ с намерението противозаконно да я присвои чрез употреба на сила.

На 22 ноември 2015 г. към 21 часа пострадалата В.А. се намирала на автобусна спирка на бул. "Шести септември" в Пловдив. 

Към нея се приближили Ангел Стефанов и попитал какъв автобус чака, на което не получил отговор.

Малко след това пристигнал автобусът и В.А. се отправила към него. Когато се качвала, Стефанов издърпал силно от ръката й мобилния телефон и избягал. Няколко дни след това оставил апарата в заложна къща и негов познат го закупил оттам за 88 лева.

На 10 декември 2015 г. пострадалата И.П. била със своя приятелка пред автомивка на бул. "Шести септември" в Пловдив. Двете разговаряли, когато Стефанов се приближил към тях и поискал една цигара. 

И.П. му дала и докато пушел, той видял, че държи в ръката си мобилен телефон. Издърпал апарата и казал, че си остава за него. И.П. му съобщила, че мобилното устройство не е нейно, но Стефанов я заплашил, че има нож и ако кажела на някой, щял да се върне и да й отреже ръката. 

После оставил в заложна къща телефона срещу 10 лева. След подаден сигнал в полицията, Ангел Стефанов е бил задържан.

Двата мобилни телефона са иззети и върнати на собствениците им, като общата им стойност е 208 лева. Разпитан в хода на досъдебното производство обвиняемият се признал за виновен. Той е в затвора в Пловдив с взета постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).