Пловдивчанин се качи на такси пред мол "Пловдив" и горчиво съжали

Автор: Васил Динев
Коментари (33)
15:12 / 20.04.2017
42552
Пловдивчанин се качи на такси пред мол "Пловдив" и горчиво съжали. За това сигнализира самият той в писмото си до Plovdiv24.bg. Ето разказа му:

Здравейте, искам да сигнализирам за нелепост, която разбирам, че всъщност е нещо нормално, но не и за мен!!! На 15 април около 19 часа от седянката пред мол "Пловдив" се качих на такси "Елит". Бяхме 3-ма, аз обясних на таксиметровия шофьор откъде да мине, понеже не всички бяхме за един адрес, при което той видимо се подразни! После му казахме да вдигне един от прозорците, понеже на задните седалки ставаше голямо течение и той пак се подразни! 

Тогава видяхме, че и апаратът не работи, казахме му да го пусне и човекът леко се извини, били сме го разсеяли, спря колата и го пусна. Не помня с какво точно го ядосахме още, понеже не пожелахме да му слушаме глупавите обяснения за невключения апарат, но в следващия момент, псувайки ни на майка, той ни изгони от колата и ни се закани с думите "Повече няма да се качите в тази кола!!!"... 

Не че нещо, но не мисля, че трябва да търпим подобно поведение! Пускам компютъра да потърся информация за въпросната фирма, за да се оплача и естествено не намирам нищо, освен че са измамници и май такава фирма вече няма. На самата седянка пред мола видях поне още 2 таксита с надпис "Елит".

Та въпросът ми е каква е тази държава, че допуска такива ясни и видни на всички ни нередности да продължават и да процъфтяват??? Регистрационният номер на въпросното такси е PB 6373 MM, а господинът, който го управлява, е на възраст около 60 години с бяла коса.

Виж коментарите (33)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).