Пловдивчанин предлага Тунела да бъде изписан с графити, изобразяващи туристически обекти от Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
08:35 / 06.10.2013
6120
Пловдивчанин предлага Тунела да бъде изписан с графити, изобразяващи туристически обекти от града ни или герои, които историята ни помни. За идеята си той изпрати писмо на редакционната поща на Plovdiv24.bg

"Здравейте, пиша Ви по повод статията, публикувана при вас: Красоти от графити в Пловдив за "Стрийт арт фест". Доста ми харесаха графитите и ми хрумна тази идея.

Понеже Вашата медия е супер, много ми харесва как се грижите за Пловдив и пловдивчани и виждам, че Вие сте една от малкото медии, която прави нещо за някой в
България, реших да Ви споделя следното:

Тъй като Тунела на Пловдив е в ужасно състояние, питам не може ли да се изпишат професионално графити по всичките му стени. Ще изглежда уникално, според мен. Не съм виждал и чувал до сега да го има в някой друг град в България".

От Plovdiv24.bg ще предадем предложението на нашия читател на общинската администрация, която ще реши възможно за реализация ли е то или не.

Припомняме, че в града ни вече бяха реализирани подобни проекти. При единият от тях пешеходният подлез до Семинарията бе обрисуван с красиви графити. При друга инициатива пловдивчанин обрисува емблематични тракийски съкровища в подлеза под Централна поща. Картината му стои непокътната и до момента и придава значително по-приятен вид на мястото.


Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).