ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин предлага Тунела да бъде изписан с графити, изобразяващи туристически обекти от Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:35 / 06.10.2013Коментари (24)6092
© Plovdiv24.bg
Снимка Архив
Пловдивчанин предлага Тунела да бъде изписан с графити, изобразяващи туристически обекти от града ни или герои, които историята ни помни. За идеята си той изпрати писмо на редакционната поща на Plovdiv24.bg

"Здравейте, пиша Ви по повод статията, публикувана при вас: Красоти от графити в Пловдив за "Стрийт арт фест". Доста ми харесаха графитите и ми хрумна тази идея.

Понеже Вашата медия е супер, много ми харесва как се грижите за Пловдив и пловдивчани и виждам, че Вие сте една от малкото медии, която прави нещо за някой в
България, реших да Ви споделя следното:

Тъй като Тунела на Пловдив е в ужасно състояние, питам не може ли да се изпишат професионално графити по всичките му стени. Ще изглежда уникално, според мен. Не съм виждал и чувал до сега да го има в някой друг град в България".

От Plovdiv24.bg ще предадем предложението на нашия читател на общинската администрация, която ще реши възможно за реализация ли е то или не.

Припомняме, че в града ни вече бяха реализирани подобни проекти. При единият от тях пешеходният подлез до Семинарията бе обрисуван с красиви графити. При друга инициатива пловдивчанин обрисува емблематични тракийски съкровища в подлеза под Централна поща. Картината му стои непокътната и до момента и придава значително по-приятен вид на мястото.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нека първо изчистят стените от драсканиците. При хванато драскане - 50 лева първа глоба, при второ - 200, при трето - обществено полезен труд за определен брой часове. Не може нови сгради или красиви фасади в Центъра да се издраскват. Ако съм чужденец, в такъв град едва ли бих стъпил втори път За да си културна столица на ЕВРОПА, не може да са ти за критерий най-гнусните райони на Ню Йорк!
Forever- Love, Botev Plovdiv and Rock Music! This is a part of my life...
на 06.10.2013 г.
+3
 
 
Локомотив , от кога станаха част от историята на града , Да нарисуват което ида е без тъпият им отбор! В спорта , от футбола най-много е дал принос за града Ботев Пловдив- най-стария тим!
-4
 
 
МОЛИМ ТЪПИТЕ ФЕНОВЕ НА СДРУЖЕНИЕТО ДА НЕ КОМЕНТИРАТ НЕЩАТА СВЪРЗАНИ С Пловдив.ВИЕ НЯМАТЕ НИЩО ОБЩО С ГРАДА НИ,НЕВЕЖЕСТВА ТАКИВА!
слушам как злословят зад гърба ми,но това ме радва.ВСЕ ПАК СЪМ КРАЧКА НАПРЕД ОТ ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ!
на 06.10.2013 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Добра, но неприложима идея... Саждите от ауспусите, заедно с праха и калта през зимата ще съсипят илюстрациите за съвсем кратко време.
на 06.10.2013 г.
+8
 
 
Въпроса мисля че е не да се нарисуват картини за разглеждане а да има някаква освежаваща стените и тавана гледка и в същото време да очертава габаритите на съоръжението. Според мен не е по красиво входа на тунела с реклама на бира" снимката отгоре" а зад нея фон античният театър макар че това носи приходи на общината.
+20
 
 
Нищо против графитите,но не виждам смисъл за одобряване на идеята,там не е мястото за подобни неща,първо:който не е минавал пеша през тунела,той не знае какъв оглушителен шум има вътре,така че тези графити няма да са предназначени за пешеходците,защото такива липсват или са голяма рядкост!!!Второ:туристическите ни обекти могат да се рекламират на къде къде по добри и посещавани места в градът ни!!!Трето и най-важно:този тунел е основно за автомобилният трафик,и предвид неговата интензивност си представям с колко процента ще се покачат катастрофите,защото всеки един ще иска да огледа графитите,а миг невнимание и отклонение на погледа от пътя може да ни коства много,особено в натоварения трафик,какъвто е през тунела.Просто му трябва добра поддръжка и нищо повече.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-2
 
 
Супер идейка. И ако са по светли графити няма да е толкова мрачно преминаването през тунела.
на 06.10.2013 г.
+8
 
 
Много ми харесаха графиките зад театъра.Видях много познати лица,които бяха като живи,особено ми хареса Елена Николай,явно беше рисувана в ролята и на Азучена в Трубадур.Тогава театърът и операта бяха в една сграда и с прожекторите много майсторски създадоха пламъците на кладата върху завесата а какво стана сега....театърът наистина пламна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: