Пловдивчанин потроши мерцедеса на длъжник с мачете!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:26 / 16.12.2015
3901
Районна прокуратура Пловдив внесе обвинителен акт срещу Атанас Г., на 40 г., от Пловдив, за унищожаване на чуждо движимо имущество и за хулиганство.

Атанас Г. е предаден на съд за това, че на 9 юли 2015 г. е повредил и унищожил стъкла и гуми на лек автомобил "Мерцедес Вито 220" и извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи неуважение към обществото.

Същия ден свидетелят Е.М. закарал управлявания от него микробус "Мерцедес Вито" на автомивка в Пловдив. Докато свалял вещи от колата, чул шум от паркиране на друг автомобил, чийто водач му извикал: "Ей, докога ще те чакам? Кога ще ми плащаш парите?".

Е. М. се обърнал и видял Атанас Г., който размахвал нож с назъбено острие тип мачете. Той се приближил към микробуса и ударил с ножа страничното стъкло на автомобила, направил прорез и след това започнал да троши останалите, както и нарязал две от гумите на колата. 

Докато извършвал непристойните действия, продължавал да ругае и викал: "Сега ще те глобя с 10 000 евро". Е.М. напуснал района на автомивката, възмутен от непристойното поведението на обвиняемия. 

След като повредил имуществото, Атанас Г. прибрал ножа, качил се на собствения си автомобил и се оттеглил по бул. "Южен".

По делото е назначена съдебно-стокова експертиза, която е установили, че са били унищожени шест стъкла на автомобила - предни и задни, както и две гуми - всичко на обща стойност 714 лева.

Разпитан в хода на досъдебното производство обвиняемият не се е признал за виновен.

Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи първо заседание по делото.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Дни на музиката в Балабановата къща" в предаването "Цветовете на...
Рали шампион: Ако аз трябва да мина с 200 км/ч по този участък пр...
Камери са заснели движението на джипа и момента на трагедията
Инструктор: Самонадеяността на младите водачи води до тежки ПТП-т...
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).