Пловдивчанин бесен на "Чистота" заради бездействие на Бунарджика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:31 / 12.04.2023
1694
Редовен читател на Plovdiv24.bg изпрати сигнал с молба за съдействие, тъй като институциите остават безучастни към неговите жалби. Става въпрос за превръщането на място на Бунарджика в бунище. Даваме му думата:

"Пиша Ви за втори път (предната ми жалба (до институция) беше на 24.03.22 ) с молба да помогнете с почистването на дерето и парцела между кооперацията и трафопоста на ул. "Волга" 29 (прилагам снимки), тъй като се е превърнал в сметище на туристи, които ежедневно посещават парк Бунарджика.

Вече положението е нетърпимо, тъй като забелязах как служители на "Чистота" Пловдив изхвърлят в дерето боклуците след ръчното почистване. Молбата ми беше това да се случи преди растителността да се е раззеленила, тъй като след това достъпът ще бъде много труден, но вие не взехте абсолютно никакви мерки и вече мястото е трудно достъпно (прилагам нови снимки и видео).

Искам да Ви информирам, че ще адресирам мейла и до медиите, тъй като това според мен е единственият начин да се случи нещо. Надявам се, че като пловдивчани с общи усилия и желание ще се погрижим за опазването на чистотата в нашия прекрасен резерват парк Бунарджика !!!"

Plovdiv24.bg припомня, че тепетата на града са със особен защитен статут, като тяхното опазване и чистота е грижа и отговорност на Община Пловдив. Ще продължим да следим случая.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).