Пловдивчанин: Шофьор на автобус ме заплаши лошо заради тази снимка!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:49 / 27.10.2020
7689
Читател на Plovdiv24.bg описа неприятна ситуация, в която е попаднал по време на пътуването си в автобус от масовия градски транспорт на Пловдив:

"Здравейте! Станах свидетел на поредния шофьор, който не само че не носеше маска, но и пушеше цигара по време на работа, а както знаете от няколко дни, вече и на вън трябва да сме с маски. Но ето как започна всичко. На 22 октомври от "Тримонциум" се качвам на автобусна по линия №11 и то от малките рейсове. Слава богу, в този рейс имаше кондуктор.

Още при качването (отпред) видях, че е без маска и пуши цигара и аз си влизам и сядам, кондукторката стана да ми даде билет чак когато минахме Бетонния мост. Аз пътувах до предпоследната спирка (магазин "Рила"), през цялото пътуване шофьорът беше без маска и изпуши 4 цигари, след 2 вече в автобуса миришеше на цигари, а прозорците бяха отворени.

Зад мен стоеше възрастна жена и тя усети миризмата и попита кондукторката защо мирише на цигари, а тя й отговори "Имате проблем със обонянието". Когато бяхме стигнали в Кючука, реших да го снимам за доказателство, че е без маска, но за съжаление батерията ми падна и не успях да го снимам, когато пушеше 3-тата цигара, откакто се качих.

Когато стигнах до спирката, на която трябва да слизам, отидох отпред и го попитах защо е без маска и защо пуши, а той отговори: "На мен ми е разрешено". Попитах го "Кой ви разреши?", последва "Теб какво те интересува?", а аз му казах, че ще звънна в медиите и че преди малко го снимах и имам снимка за доказателство и му я показах и той каза да я изтрия, но аз му обясних, че няма и след това още преди да спре на спирката спря по средата на пътя и ме изхвърли от рейса - отвори вратата и каза "Изчезвай, а снимката само да я качиш, обещавам ти - ще те намеря и ще пострадаш много".

Виж коментарите (8)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).