Пловдивчанин: Нагли хора, няма да се научат

Автор: Георги Василев
Коментари (5)
09:21 / 19.12.2020
14011
Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да изрази възмущението си от поредната доза неправилно паркирали (ужасно спрели) шофьори, които кръстосват улиците на града, без да се съобразяват със закона и общинските наредби. Даваме му думата сега:

"Здравейте, искам да разкажа една случка с неправилно паркиране, в която станах участник по-рано днес и останах възмутен от поведението на въпросните шофьори. Отивах да изтегля пари от банкомата, който се намира до входа на казармите на улица "Генерал Радко Димитриев" в квартал "Гладно поле". По принцип оставям колата на паркинга, който се намира точно срещу кеш машината. Е, днес нямаше места там. Казах си "добре", въртях се пет минути из квартала, за да намеря къде да спра, а после ходих пеш още толкова, за да стигна до банкомата и да си свърша работата.

Всичко беше точно, но докато теглих пари пристигна някакъв тип с кафе баничарка, който се метна като абсолютен наглец на тротоара, точно до банкомата и се нареди след мен. Добре, бързал е. И аз бързах, но си намерих редовно място за паркиране и отидох пеш до машината. Това са нагли хора, които няма да се научат. Много е лесно да се качиш на тротоара, ами ако оттам минат велосипедисти, трябва да заобикалят колата ти по платното.

Останах възмутен. Секунди по-късно пристигна и друг наглец, който караше бус. Реши да си го остави на платното и да си върши работата - без да му пука, че пречи на движението. Много се ядосах, бях на косъм да започна да се разправям с въпросните господа, но реших да ги снимам и да ви ги пратя, че всички да ги видят.

Тръгнах си, стигнах до колата си и тръгнах да си ходя и хоп - не мога да мина, защото този с буса е затапил едното платно на улицата и двупосочното движение се разминаваше само в една лента. 

Като заключение ще кажа само четири думи - няма да се оправим".

Виж коментарите (5)

Още по темата (2376):
01.05.2024 Румънец с нагло изпълнение в Стария град
27.04.2024 Наглеци и некадърници
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).