Пловдивчанин: Как да не я снимам тази опашка?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:46 / 23.04.2023
43882
Нямаше как да не я снимам! Това заяви за Plovdiv24.bg пловдивчанин, който е станал свидетел на нетипична гледка по Главната в града под тепетата преди дни.

Поводът - тези дни преди една година Orange Center откри третия си обект в Пловдив, който се намира на ул. "Княз Александър I" № 31.

Магазинът е разположен върху 520 кв. метра площ, на две нива, които са свързани с атриум – оригинална инсталация, разположена в сърцето на обекта. Тя представлява 525 ръчно изработени птички, като само една от тях е бяла лястовица. Изработката е на пловдивския творец Васил Маевски.

Orange Center e първата по рода си верига от магазини, която предлага на едно място книги, музикални- и видеопродукти, канцеларски материали и продукти за офиса.

Голямата търговска площ на магазинa, съчетана с микса и концепцията “Books, Music, Stationery" превръщат веригата в уникално за България търговско начинание, интегриращо модерния дух и култура на обществото. Изборът от продукти е изключително богат, а мястото е невероятно и привлекателно за хора от всички възрасти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).