Пловдивчанин: Боклуците вече са почти планина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:40 / 26.04.2023
1806
Пловдивчанин изпрати сигнал до редакцията на Plovdiv24.bg, за да изкаже възмущението си от струпаните и непочистени боклуци от контейнерите и пространството около тях.

Здравейте,  

Снимките, които ще видите, не са единичен случай. Те са от пловдивския квартал "Южен", а не от най-мръсното и грозно място на света. Това трае години, след като се оказва, че площадката за събиране на боклуци е най-близката до Събота пазара и околните заведения. Ъгълът на ул. "Трети март" и "Григор Пърличев". Днес боклуците вече са почти планина, заемат много голяма площ и изглеждат отвратително.

Като данъкоплатец искам сметка на общината и нейната администрация защо не вземат мерки, за да живеем в една безопасна и поне елементарно естетична среда.

Според мен не трябва да се допуска такова струпване на толкова кошове за боклук на едно място. Буквално на метри има заведения, нека бъдат задължени да си събират боклука сами. Така да е и за пазара, и неговата администрация.

Изключително бездействие от страна на администрацията на район "Южен"!

Защо теренът около кошовете не се озелени и облагороди?

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).