Пловдивчани скочиха срещу връщането на Баташки като шеф на УМБАЛ "Св. Георги"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
11:33 / 24.06.2013
10416
След публикацията ни за готвеното скандално връщане на Илия Баташки като шеф на УМБАЛ "Свети Георги", пловдивчани реагираха изключително остро и негативно. Коментаторите под статията са категорични, че подобно нещо е необяснимо и недопустимо. Някои от тях направиха скандални разкрития в коментарите си, защо бива връщан Баташки в болницата. Други пък прогнозираха бунтове и протести, подобни на тези за назначението на Каймаканов за областен управител.

Ето и част от реакциите на хората, които не се уплашиха да изразят мнението си:

" Жалко, нещата не отиват на добре за болницата, нейните лекари и пациенти. А толкова добри специалисти работят там... "

" Стремежът към властта е за да могат да се вземат политически решения. Сегашната власт га даказва категорично. Политическите решения обслужват интересите на политическата класа. Ето защо тя трудно се разделя с властта. "

" Ако подобно нещо се случи за пореден път в пловдивското здравеопазване, значи БСП Пловдив МРАЗИ гражданите и им пие кръвчицата буквално... Този СВЕИЗВЕСТЕН ПРЕСТЪПНИК Илия Баташки, чиито престъпления са известни на цялата пловдивска общественост (и не само), всички заети в сферата на здравеопазването, и най-обикновените граждани, се доказа като абсолютен наглец и отявлен мошеник, съсипал еднолично пловдивското здравеопазване. Аз съм млад човек, нямащ нищо общо със здравеопазване или политикар но живо интересуващ се от случващото се в родния му град и ЯВНАТА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ случваща се с държавните постове. Пловдив, СЪБУДЕТЕ СЕ СРЕЩУ ТОЗИ КРАДЛИВ БОКЛУК,

АНКЕТА:
Кой трябва да е шеф на МБАЛ "Св.Георги"

Илия Баташки
Георги Йорданов
Красимир Мурджев
Карен Джамбазов
Друг

градът ни има ИСТИНСКИ експерти в сферата на здравеопазването, некомпрометирани, с чисто минало и завиден професионален опит! НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ПОРЕДНОТО ОЛИГАРХИЧЕСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! "

" Това ще бъде поредната грешна стъпка на шайката на Станишев - известен факт сред персонала на болницата е ,че при предишното си "управление" наглото прасе Баташки е отчитал по 100000 лв. ежемесечно в партийната каса на БСП -това обяснява само отчасти огромните задължения на УМБАЛ- Св. Георги по негово време. "

" Само не и Баташки! Това ще бъде катастрофа за болницата. "

" Неееее стига вече, тая болница до дъното я докара тоя мазен Баташки!Аре стига вече!Тоя Гергов съвсем ли се е побъркал?Поредната му кадрова грешка!Тука вече лекарите ще скочат на бунт! "

Виж коментарите (26)

Още по темата (14):
06.03.2015 Промяна в състава на Съвета на директорите на УМБАЛ "Св. Георги"
04.03.2015 Шефът на УМБАЛ "Св. Георги": От вас научавам, че ще ме сменят!
04.03.2015 Москов: Ще има промени в ръководството на УМБАЛ "Св. Георги"
27.12.2013 Ръководството на УМБАЛ "Св.Георги" остава още 3 години
01.10.2013 Бойко Борисов "захапа" Илия Баташки в Пловдив
29.08.2013 Баташки с нов опит да се докопа до УМБАЛ "Св.Георги"
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).