Пловдивчани отново избраха Plovdiv24.bg в деня на изборите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
16:00 / 26.10.2011
5575
В деня на изборите и след изборите пловдивчани отново избраха Plovdiv24.bg като първоизточник на информация.

Както и на предния местен вот преди 4 години, така и сега покрихме информационно целия град, всичко случващо се, гласуването на ключовите личности и актуалната информация от изборния ден.

Първи извадихме и прогнозни резултати, както и единствени посочихме прогнозен общински съвет, при това с точни мандати и графики, а не само с проценти (вижте тук), който почти се припокрива с окончателния. Убегнаха ни само ЗС Ал.Стамболийски по разбираеми причини.

За да не бъдем голословни, обичаме да боравим с факти, затова ще цитираме и малко цифри от независимия и достъпен за всички Tyxo.bg брояч. В неделя, в деня на вота ни отвориха 43 948 човека, които генерираха 324 775 импресии (отваряния на сайта).

В неделя срещу понеделник правихме "следене на живо" на преброяването и получаващите се резултати, което допринесе до още по-голям интерес и четаемост в понеделник - 52 119 читатели и 524 282 импресии (отваряния на сайта).

По традиция ще направим и съпоставка между аудиторията на Plovdiv24.bg и сбора на аудиториите на десетте пловдивски сайта след нас (без дори да отчитаме припокриването им, тъй като много хора четат всички сайтове, отново по разбираеми причини).

Всички останали взети заедно, в деня след изборите (понеделник), противопоставят 28 476 посетители и 201 627 отваряния.

Всеки, при желание, може да се увери в истинността на думите ни, тъй като за разлика от останалите, ние не крием статистиката си и сме поставили на видно място броячите си.

Бяхме с вас на предните местни избори, бяхме на тези, обещаваме ви, че ще ви информираме най-точно и на следващите.

В последните дни се разрази мини полемика относно сайтовете, като вина за това носят много бледи копия на Plovdiv24.bg, създадени преди изборите, с цел обслужване на интереси. Част от тях вече бяха закрити, а при други залезът им вече е видим. И за вбъдеще ще се създават много "пловдивски" сайтове, като почти всеки от тях ще преследва користни цели. Неслучайно Plovdiv24.bg е най-четената регионална медия в България изобщо. Доказали сме, че можете да ни се доверите, не само защото винаги работим с факти и документи, а и защото е ясен произходът на финансирането ни (всеки може да види кои са рекламодателите ни - местни и национални фирми, лидери в своята област). За сметка на това в други сайтове се виждат меко казано странни реклами на фирми и обекти, които не е съвсем ясно за какво им е реклама, имайки предвид дейността им. Странно изглежда и поддържането на медия с огромен екип, при почти никакви посещения на сайта (елементарни сметки показват, че дори всички рекламни карета да са продадени по цените, обявени в сайта, пак парите ще са далеч от необходимите).

Преди повече от 7 години Plovdiv24.bg бе създаден по-скоро за идеята и заради глада за информация за града ни в интернет. Популярността и рекламодателите ни позволиха да се развием и да поднасяме тази информация по-професионално и подробно, но продължаваме да съществуваме "за идеята" и заради липсата на алтернативен източник на подробна и достоверна информация.

Създадените с предизборна цел сайтове започват да "умират" един по един. Вече има позвънявания от репортери и редактори, усетили на къде вървят нещата с настоящата им месторабота, търсейки работа при нас. Затова добре обмисляйте на кой се доверявайте за информация и си задавайте въпроса кой спонсорира източника, който четете и какви са целите на посланията, които отправя към вас.

Бяхме първи с информацията и най-четени по време на събитията в Катуница, бяхме първи и най-четени и по време на изборите, ще бъдем първи и най-четени и за в бъдеще, защото служим и съществуваме само за вас, пловдивчани.


Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).