Пияният, който се заби с БМВ в стълб, ще лежи в затвора

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (11)
12:54 / 16.10.2020
6066
25-годишният Стоян Партениев, който на 6 юли самокатастрофира с БМВ и се заби в стълб, след като е пил алкохол и причини сериозни травми на приятелката си, се призна за виновен пред съда днес. Той си стисна ръцете с прокуратурата и сключи споразумение да лежи 8 месеца в затвора, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Оказа се, че Стоян никога не е имал шофьорска книжка, което не му е попречило два пъти да шофира в нетрезво състояние. Миналата година "шофьорът" е получил условна присъда от 3 месеца с 3 години изпитателен срок. Въпреки това, на 6 юли той се качил в БМВ с приятелката си след солидна почерпка. Той загубил контрол над управляваното на автомобила на ул. "Остромила", излязъл от пътното платно, ударил се в електрически стълб и се преобърнал върху крайпътна ограда. 32-годишната жена, която се возила с него, получила травми на шийни прешлени. Дрегерът на Партениев отчел 1.95 промила алкохол.

"Виновен съм и по-виновен не мога да бъда", каза обвиняемият пред магистратите днес. Той прие предложението на прокурор Елена Богданова да лежи 8 месеца в затвора. Освен тях трябва да прекара още 3 месеца зад решетките, тъй като деянието му е извършено през изпитателния срок от предишната му присъда.

Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).