Петър Никленов: Работата на Батаклиев не е чиста, ще си търся парите докрай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:32 / 25.11.2010
6069
Като добро начало отчете вчерашната продажба на база на "Градски транспорт" на лицето Ангел Тюфекчиев за сумата от близо 935 хил. лв. шефът на фирма "Векта" Петър Никленов пред репортер на Plovdiv24.bg.

"Вчерашната продажба мога да окачествя само като едно добро начало на финансовия спор с Ангел Батаклиев, нищо повече. Лошото в случая с въпросното лице от червената партия е, че той ощетява "Градски транспорт" и го източва с всеки изминал ден, лека-полека. Човекът се подиграва със законите и самия град. Всичко сякаш се провежда по неговия сценарии, а през цялото това време той се прави на жертва", това бяха първите думи на Никленов относно неговия длъжник.

"Аз ще си получа парите до стотинка, бъдете сигурни. Ще чакам колкото трябва, но ще си върна всичко. Лъжи са всичките думи на Батаклиев, че ми е бил върнал част от дължимото, няма такова нещо. Пак повтарям, че от цялата тази ситуация страда "Градски транспорт", той потъва постоянно до това води протакането, което е и целта на червеното лице", заяви още шефът на "Векта".

Никленов сравни и създалата се ситуация с обикновените престъпления и даде за пример това, че обикновените хора за далеч по-малки суми биват осъждани много бързо, докато над Батаклиев сякаш бил стоял някакъв "чадър".

"Как така никой не го закача при положение, че фирма "Градски транспорт" има задължения за над 4 млн. лв.? Не му е запорирано нищо от НАП", каза Никленов.

Шефът на "Векта", заяви, че се надява нещата да отидат към добър край. Петър Никленов не обвинява съда в случая, понеже те правят каквото могат и работят така, както им позволяват законите на държавата, затова той ще чака правосъдие до когато трябва, но сподели, че рано или късно то все някога ще дойде.

"Много е съмнителна и тази работа с покупката на вчерашната подстанция на "Градски транспорт", откъде лицето Ангел Тюфекчиев е събрал тази сума от близо 935 хил. лв., това не са военни пари? Аз лично имам съмнения, че е поставено лице. А дали не е човек и на Батаклиев? Някой може да му е дал назаем тези пари, но откъде са дошли, едва ли са законно придобити", с тези думи завърши Петър Никленов.

Виж коментарите (5)

Още по темата (244):
08.12.2022 Общината окончателно се раздели с "Градски транспорт - Пловдив" АД
05.12.2022 Петролен бос купува общинския дял в "Градски транспорт" на Батаклиев
04.03.2022 Защо Пловдив няма тролеи?
13.01.2022 Акциите на община Пловдив в "Градски транспорт" АД отиват при Георги
Самуилов
06.01.2022 Георги Самуилов е пожелал да купи акциите на община Пловдив в "Градски транспорт" АД
01.11.2018 "Градски транспорт" на Ангел Батаклиев има нов синдик
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).