Петко Чирпанлиев в Конуш: За обещанията имам свой подход - запознавам се, обещавам, задължително изпълнявам

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:23 / 26.10.2023
1151
В атмосфера на спокойно обсъждане на всички въпроси, които вълнуват жителите на Конуш, протече предизборната среща с кандидатите на коалиция "БСП за България“ начело Петко Чирпанлиев в препълнената зала на читалището. Както навсякъде в селата на Асеновградска община хората се вълнуват от много и разнообразни въпроси.

Майките на ученици искат за по-голяма сигурност училищен автобус за своите деца. Водоподаването в селото е с ниско налягане. Необходими са ограничители на скоростта "легнали полицаи“ срещу високите скорости на преминаващите през селото автомобили.

Сметоизвозването, нерегламентираните сметища, в това число и на строителни отпадъци, разделното сметосъбиране - това са проблеми, от които управляващия екип на Грудев явно не се вълнува за да предприеме действия. Кандидатът за кмет на село Конуш Георги Ваклушев, когато представи своите намерения за следващия кметски мандат, коментира още един дългогодишен проблем – промените в напрежението на електрическия ток, за който вече има вариант за решение.

В районното управление на EVN в Асеновград е внесена подписка от населението и жалба от кмета, в резултат на което енергийното дружество е поело ангажимента да включи в инвестиционната си програма за 2024 година изграждане на трафопост в Конуш. В широко обсъжданите проблеми се включиха и кандидатите за общински съветници д-р Емил Караиванов, Енко Найденов, Екатерина Гешева, Радослава Георгиева и Гео Караданов.

Предизвикано участие по повод шеговитото подхвърляне на един възрастен мъж "Какви кандидати сте като нищо не обещавате!“ взе народният представител Манол Генов, който каза:

"Миналата година обещах детска площадка – имате я, сега обещавам за същите пари да направя това, което вие искате“. Към това предизвикателство се присъедени кандидатът за кмет на общината Петко Чирпанлиев и спокойно обясни, че винаги се запознава с проблема, с начина за неговото решение, тогава чак обещава, а щом обещае – задължително го изпълнява. Срещите и обиколките на кандидатите от коалиция "БСП за България“ в община Асеновград продължават.

Виж коментарите (0)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).