ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Петима се гаврят с проститутка от Пловдив, викат подкрепление
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:04 / 12.12.2016Коментари (6)28057
©
Петима търсачи на сексуални ласки ще лежат в затвора повече от първоначално дадената им присъда. Апелативен съд Пловдив увеличи наказанията им с по 4 месеца. Насилниците отнесоха по година и половина зандан, един ще търка наровете година и девет месеца.

Бабаитите са осъдени за това, че на 11 януари миналата година са отвлекли и брутално изнасилили пловдивска жрица на любовта.

Гаврата станала в землището на селата Златитрап и Оризари. Около 18 часа същия ден проститутката излязла на работа на алеята на любовта до Стоматологичния факултет на Медицинския университет в града под тепетата. Появил се клиент, младата жена го обслужила и се върнала на работното си място.

Малко по-късно спрял автомобил с единия от извергите. Попитал я за тарифата, жрицата обяснила, че за орална любов взима по 50 лева, за традиционен - по 20. Мъжът я наел, като казал, че ще отидат в тъмна градинка наблизо и я накарал да седне на задната седалка в средата. Настоял за това. Когато стигнали до градинката, в колата се качили още двама, които седнали от двете страни на проститутката. 

Жрицата се развикала, настоявала да слезе, но я заплашили с нож. Закарали я край река Марица до село Оризари и я принудили да се съблече гола и да започва да ги обслужва сексуално. Заявили, че ако откаже, ще я хвърлят в реката. Междувременно единият от насилниците звъннал на двама свои приятели, които пристигнали край реката, готови за сексуални "подвизи" с жертвата, което и направили.

Двама от първите похитители си тръгнали, а останалите трима качили в колата жената и я закарали в Златитрап. Там към тях се присъединил още един мъж. Той обаче видял, че проститутката плаче и моли да я пуснат и се скарал на приятелите си. 

Двама от тях си заминали, но третият настоял да гледа как последният пристигнал прави секс с жрицата. Двамата имитирали секс, за да не става още по-агресивен насилникът. Това не му стигнало, той отново изнасилил жрицата. Накрая мъжете върнали проститутката в Пловдив, единият й дал 20 лева от съжаление. Проститутката подала сигнал на 112, ченгетата се заели със случая.

Оказало се, че тя е забременяла от многобройните изнасилвания и се наложило да направи аборт. Съдебно-медицинската експертиза доказала насилие и разкъсвания. Психиатричната експертиза показала, че жената няма психически отклонения. Доказано е, че по време на насилствената оргия насилниците били пияни.

Междувременно по време на процеса жрицата заявила, че единият от бабаитите й е дал 1000 лева обезщетение. Останалите внесли общо 7200 лева по сметката й. Получената присъда петимата изверги могат да обжалват в 15-дневен срок пред Апелативен съд Пловдив.



Източник: Блиц







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Иначе това, че се занимава с проституция никой не го бърка? Съвсем законна работа. "Горкото момиченце"
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 12.12.2016 г.
+3
 
 
В кауша... другия път, ще се научите как става тая работа отрепки!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Моторни спортове
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: