Патрулка подмина брутално нарушение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
06:51 / 02.11.2022
5479
Здравейте, след като прочетох новината за нарушаващите закона полицаи, искам и аз да споделя случка от вчера, пише читател на Plovdiv24.bg. И добавя:

От приложеното видео се вижда как “гражданин" на друг областен град прави съзнателно нарушение - ляв завой при знак за задължителен десен с вече старата му, но някога скъпа кола.

Отдавна е ясно, че в пришълците чувство за самосъзнание няма и е голям тарикат, като се набута някъде. В случая обаче акцентът не е в шофьора със стария "Мерцедес", който изобщо не се интересува, че блокира насрещното движение, а вторият автомобил, който бързо и умело го заобикаля, а именно: патрулка с високо заинтересуван полицай, който очевидно, след като може да заобиколи колата, проблем не вижда.

Във видеото се вижда дали наистина не пречи - примерно на градския транспорт. Надявам се нашата мила родна полиция да се самосезира за проверка и да предприеме необходимите действия да накара служителите си най-накрая да работят и да не си мислят, че са недосегаеми.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
In Memoriam: Иванка Ройдова-Американката вече не е между живите
Майка от Пловдив: Кристиан едва не уби мен и детето ми
Александър Симов и Иван Петков стартираха кампанията на социалист...
Пловдивски общинари викат за Ботев довечера
Последна информация за пожарникаря, върху когото падна огромно дъ...
Без учебни занятия в пловдивско висше училище на 20 май


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).