Пак условна присъда за зверски побой над шофьор в Пловдив! На мястото случайно попаднал и полицай!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
15:53 / 19.08.2016
16156
Районен съд Пловдив определи и наложи на подсъдимите Стефан Кривошиев и Андрей Кривошиев наказание от по 6 месеца лишаване от свобода условно и за двамата, като изтърпяването на същото беше отложено с изпитателен срок от по три години, като им наложи и наказание "обществено порицание".

Това наказание беше определено след като Районна прокуратура Пловдив и подсъдимите Стефан и Андрей Кривошиеви и техните защитници сключиха споразумение. Ето какво казват от прокуратурата:

На подсъдимите са им повдигнати по две обвинения - по чл. 325 ал. 1 от НК и по чл. 131 ал. 1 т. 12 от НК. Те се признаха за виновни в това, че на 17.08.2016 г. в съучастие като съизвършители са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото и че са причинили на Али Байрамов от Пловдив по хулигански подбуди лека телесна повреда.

На 17.08.2016 г. пострадалият Али Байрамов заедно с бременната си жена се движели с лек автомобил марка "Ауди 80" в Пловдив. Подсъдимият Стефан Кривошиев бил спрял с включени аварийни светлини в най-дясната лента управлявания от него лек автомобил "Шкода Фелиция". 

В момента в който пострадалият се приближил с автомобила си, подсъдимият Стефан Кривошиев потеглил и така засякъл пътя на пострадалия Байрамов. 

Той от своя страна, за да избегне ПТП, рязко набил спирачки и подал звуков сигнал, за да бъде забелязан. Стефан Кривошиев спрял колата отново в най-дясна лента, след което излязъл от автомобила си и се насочил към Байрамов. 

Същото сторил и брат му Андрей Кривошиев. Стефан Кривошиев счупил с ритник стъклото на преден ляв прозорец на автомобила на Байрамов и започнал да нанася с юмруци удари върху Байрамов. 

Към Стефан се присъединил и брат му и двамата извадили пострадалия от лекия автомобил и продължили да му нанасят удари. 

Тези действия предизвикали задръстване на автомобили по уличното платно, където случайно попаднал със служебния си автомобил и полицейски служител при ІІІ РУ на МВР Пловдив.
М.О.

Определението, с което Районен съд Пловдив одобри споразумението, сключено между Районна прокуратура Пловдив и подсъдимите е окончателно и не подлежи на обжалване и протест. 

Виж коментарите (20)

Още по темата (182):
16.04.2024 Млад шофьор принуди моторист да спре, слезе от колата и стана страшно
12.04.2024 Шофьор мина на червено и слезе от колата да се разправя. Другият прави ли нарушение?
12.04.2024 Ботьо Георгиев е агресивният тип, псувал шофьорка и счупил огледалата на джипа й. Осъдиха го за отрицателно време
12.04.2024 Това е джипът на жената, която отнесе псувни и агресия от обезумял
шофьор
12.04.2024 Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам
11.04.2024 Заради нападението и грубостите шофьорът агресор може да получи до 5 години затвор
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).