Паднало дърво смаза кола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:06 / 23.07.2010
3084
Паднало дърво смаза кола на бул. "Източен" вчера следобед по време на разразилата се буря. Собственикът на колата Иван Ганчев разказва, че никой не е идвал да подкастря дърветата от две години насам. В близост до инцидента е имало хора. "Остави колата, можеше някой да пострада, тук си играят малки деца, можеше пък да има някой в колата, Иван да паркира", възмущава се Теодора Ганчева, майка на собственика.

Пострадалите твърдят, че в това състояние колата е абсолютно неизползваема. Смачкани са таблото, таванът, стъклото е потрошено, а боята е съсипана. Застрахователната компания не може да им помогне, тъй като нямат пълно автокаско, а само гражданска отговорност. Полицията също няма какво да направи, защото не е пътно произшествие. Потърпевшите са категорични, че ще съдят общината.

Бурята е съборила още едно дърво на ул. "Георги Кирков". Потърпевшият Мирослав Александров се е обадил на Гражданска защита, но са му отговорили, че не могат да направят нищо по въпроса.

Източник: в. "Марица"


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Известен пловдивчанин стана баща за първи път
Пловдивчанин видя камера на КАТ в града и изригна: Не ви ли е сра...
Кола на абитуриент се запали в движение в Пловдив
Тя най-после идва в Пловдив!
Борислав Инчев: Пловдив не трябва да бъде възприеман като част от...
870 души не знаят дали ще се събудят утре


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).