Пациентка възхитена от пловдивски лекар и екипа му: Уважение и респект!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
09:13 / 18.09.2018
22126
Няма по-благородна професия от лекарската. И мисия, по-съдбовна и по-окриляваща, от грижата за човешкия живот. Понякога обаче, изплашени и изтощени от битката си с болестта, забравяме да се отплатим за усилията на спасителите в бяло. Така читателка на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия: "Oщe oт пъpвото ми посещение в АГО отделение в МБАЛ "Свети Пантелеймон" в Пловдив пoчyвcтвax, чe cъм в cигypни pъцe, в pъцeтe нa xopa-пpoфecиoнaлиcти, кoитo знaят каквo пpaвят.

Бях лекувана на от 22.08.2018 г. до 27.08.2018 г. в същото отделение. Окончателната ми диагноза беше Миома утери. Предоперативната епикриза: За тотална хистеректомия. На 22.08.2018 г. оперативната интервенция беше извършена. Ходът на заболяването ми след операцията протича гладко и безпроблемно! Благодаря ти, Съдба, че ме срещна с тези хора! Уважаеми Доктор Хагоп Карагьозян, благодарността ми е голяма към Вас и екипа Ви!

Малко са думите, с които мога да опиша своята признателност за професионалната помощ, която ми оказаха. Там, където болката, студът и страхът сграбчват сърцето. Там, където човек се загубва в лабиринта на страданието, единствената нишка, която може да те изведе от бездната на небитието, е всеотдайността на хората с бели престилки и големи сърца! Единствено думата "Благодаря", родена от глъбините на нашата истинска човешка същност, може да изрази преклонението пред професионализма и хуманното отношение на всички, работещи в отделението Ви!

Благодарност за търпението, постоянството в грижите и професионализма на екипа на акушерките! Благодарност за настроението, усмивките и грижите на санитарките в отделението! Пожелавам Ви здраве и късмет да Ви съпътства и занапред, за да помагате на хората, които имат нужда от Вашата помощ. Желая Ви и лично щастие. С огромно уважение и респект! Благодаря Ви, доктор Карагьозян!

Благодаря Ви за Професионализма и уважението към пациента!"...

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежко е състоянието на момченцето, което пострада при взрив на га...
255 жилищни, 3 административни и 102 други сгради са започнали да...
Дете е прието в болница в Пловдив с опасност за живота
Нагли циганчета стъжниха живота на пловдивчанка пред КАТ
Бивш общинар: Какво пречи Пловдив да е като Монпелие и да има без...
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).