Отрязаха опасно надвиснало дърво след сигнал на Plovdiv24.bg

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
15:12 / 29.01.2016
4731
Днес беше спешно отрязано опасно надвиснало дърво на бул. "Александър Стамболийски" № 78. Още в сутрешните часове на днешния ден бригада на общинско предприятие "Градини и паркове" започна работа по отстраняване на 60-годишен чинар, който се беше наклонил опасно над пътното платно и създаваше опасност за преминаващите коли и рейсове на градският транспорт. 

До спешното премахване се стигна след подаден сигнал от жител на близкия блок и разпоредена проверка от страна на кмета на район "Южен" Борислав Инчев.

"Възложих на еколозите от района да направят проверка и да ми докладват за реалната ситуация. За целта специална комисия направи 2 огледа на многогодишния чинар и след преценка взех решение дървото да бъде отсечено, за да се гарантира сигурността на преминаващите пешеходци и автомобили. 

Изразявам своята лична благодарност на служителите на 1-во РПУ за оказаното съдействие и на бригадата на ОП "Градини и паркове" за бързото и професионално отношение".

В 9 часа сутринта движението беше временно преустановено в отсечката от ул. "Болград"до ул. "Никола Димков", за да се извършат необходимите действие по отсичане на дървото. В 9:30 часа движението в участъка беше възстановено.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...
Ако на мястото на ухапването се появи червено петно колкото монет...
Нови арести в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).