"Открита" миналата година площадка за кучета в "Северен" се оказа недовършена!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:40 / 16.06.2012
4876
За "екзотична" площадка за свободно разхождане на кучета в "Северен", обрасла в бурени, трънаци и трева сигнализира нашата читателка Магдалена Кръстева. Тя пояснява, че съоръжението се намира между Захарна фабрика и м-н Лекси. 

"Мисля, че ние, които си плащаме данъците и водим кучетата си само на подходящите за това места, имаме право да изискваме от компетентните органи да изпълняват задълженията си по поддръжка на съответния"кучешки" парк", е част от писмото, което получихме на редакционната поща на Plovdiv24.bg. 

Магдалена Кръстева допълва още, че на мястото дори има и кърлежи, а площадката не се поддържа от откриването й от бившата кметица на "Северен" д-р Ина Филипова

Репортер на сайта се свърза с настоящия кмет на района Ральо Ралев. След като го запознахме с проблема, се оказа, че новата управа на района в момента доизгражда съоръжението и затова то е в такъв вид. 

"Много съм изненадан, че предишният кмет на "Северен" е открил тази площадка. Ние я заварихме без нищо вътре, дори не беше и оградена цялата. Сега я доизграждаме, тъй като е малка. В този район се разхождат много домашни кучета и се разпоредих площта й да се увеличи двойно. След като метеорологичните условия позволят, в много кратки срокове ще довършим окончателно съоръжението. Тревата ще бъде окосена, а мястото третирано срещу кърлежи", поясни още Ралев.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).