Открит урок в ЦДГ "Дружба"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:18 / 19.02.2016
2710
Изключително интересен открит урок се проведе в ЦДГ "Дружба" с филиал "Първи юни" в район "Западен". Децата търсиха силата сред звездите в космоса и водени от песента на великата Валя Балканска "Излел е Делю хайдутин" я откриха в България, в заветите на Васил Левски. 

Урокът по история на доблестните и смелите, провел се в навечерието на отбелязването на годишнината от обесването на героя, допълни личната книга на всяко едно дете с лика на Апостола на свободата. 

"Цветята на малката Ида" пък обедини децата от детска градина "Първи юни" да направят най красивите цветя и пеперуди за куклените къщи в тази Андерсенова приказка. 

Обмяната на добри практики в предучилищното възпитание привлече педагози от десет общини на Пловдивска област в ЦДГ"Дружба" с филиал "Първи юни". 

Това е поредната детска градина, избрана от експертите по предучилищно възпитание от РИО - Пловдив, отворила врати за педагогически практики. ЦДГ"Дружба" и филиалът "Първи юни" се помещават в две отделни сгради и именно тук педагогическата колегия представи своята работа с децата по държавните образователни изисквания. 

От детското заведение бяха категорични, че иновациите в предучилищното образование, добрите практики и колегиалността са трите стълба на работа на педагогическата колегия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).