Откриха обновени учебни лаборатории в Медицински университет-Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:13 / 11.09.2020
3673
Шест новоремонтирани учебни лаборатории на Катедра "Фармацевтични науки" при Фармацевтични факултет на МУ – Пловдив бяха открити официално днес.

В присъствието на представители на ръководството на Университета и Факултета и на членове на Катедрата бяха осветени три ремонтирани съществуващи учебни лаборатории и три новоизградени такива. Оборудвани с модерна апаратура и инструментариум, във всяка една от тях от следващата седмица ще се осъществява учебният процес на студентите по Фармация от трети, четвърти и пети курс по дисциплината "Технология на лекарствените форми и биофармация".

Ръководителят на катедрата – доц. Бисера Пиличева, благодари на ръководството на МУ – Пловдив и на Факултета за моралната и финансова подкрепа и за възможността този ремонт да се осъществи. Специални благодарности отправи към Медицински колеж, на чиято територия е разположена Катедрата. 

Проф. д-р Мариана Мурджева - Ректор на МУ – Пловдив изрази увереност, че обновената работна среда ще даде допълнителна удовлетвореност от работата както на студентите, така и на преподавателите. Тя пожела на колегите си ползотворен учебен процес и научна дейност в новите лаборатории.

Деканът на Фармацевтичния факултет – проф. Пламен Загорчев, поднесе своите символични подаръци на Катедрата с посланието "стъпвайки на миналото, да работят с поглед в бъдещето".

Новооткритите помещения бяха осветени от отец Иван от православен храм "Св. Преображение Господне" с пожелание за здраве, благоденствие и успехи на всички, работещи в тях.

Виж коментарите (0)

Още по темата (675):
20.03.2024 Важно за всички родители на първокласници в Пловдив
20.09.2023 Първокласници участваха в открит урок за мобилността в града и пътната безопасност
16.09.2023 На 20 години: Най-младата учителка у нас
16.09.2023 Бизнесдама: Евтиното излиза скъпо
15.09.2023 Икономистите с 12 мерки за по-добро училищно образование, сред тях – скъсяване на ваканциите
15.09.2023 По колко джобни да даваме на ученика?
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).