Откриха нов производствен завод в Ягодово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:06 / 28.05.2021
4847
Завод за производство на мокри кърпи откриха в село Ягодово. Той е разположен на площ от 2000 кв.м. , а заетите лица в момента са 16 души. Лентата на производството прерязаха кметът на община "Родопи" Павел Михайлов, управителят на фирмата Христо Васев, депутатът от 45-тото Народно събрание Манол Генов и кметът на селото Димитър Дишев.

" Доброто развитие на нашата община е в пряка зависимост от връзката й с бизнеса. Когато общинската администрация работи ръка за ръка с частните инвеститори се създават нови работни места", каза кметът на община "Родопи" Павел Михайлов. По думите му общината е една от най-бързо развиващите се в икономическо отношение през последните години и продължава да работи за осигуряване на добри условия за развитие на бизнеса, още повече във време на пандемия.

Фирмата стъпва на територията на община "Родопи" преди пет години. До този момент са развивали своя бизнес на терен, който са ползвали под наем.

"Успяхме да купим земята, на която построихме завода и днес той е факт. Работим отлично с местната власт, които осигуряват отлични условия за развитие на бизнеса", коментира управителят на фирмата Христо Васев.

За производството се фирмата използват технологии, отговарящи на най-високо ниво и екологични стандарти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).