От "Капана фест": Нямаме нищо общо!

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (3)
20:29 / 19.06.2023
7157
Сигнализирахме за паркираните автомобили, защото пречеха и на нас, но никой не направи нищо. Това беше изцяло в юрисдикцията на полицията. Не може да подминават нерегламентиран паркинг. Това сподели специално за Plovdiv24.bg един от организаторите на "Капана фест".

В наша публикация информирахме за проблема с десетките паркирани автомобили на Главната. Редакцията ни се свърза и с директора на ОП "Организация и контрол на транспорта" и началника на "Общинска полиция", които така и не дадоха ясно да се разбере защо са позволили паркирането на автомобилите.

"Тези коли нямат нищо общо с нашето събитие. Даже искахме да им бъдат съставени актове" сподели нашият читател. Той допълни, че по време на рутинна обиколка са минали полицаи, които са заявили, че има много нарушения в района на събитията.

"Ние им казахме: "Пишете им актове" и обяснихме, че няма нито една кола с пропуск в момента. Нашите бяха на съответните места само в дните на сглобяване и монтаж и техният брой е 6-8 автомобила, тип бусове", допълни мъжът.

Той уточни, че паркираните МПС-та до Пощата са пречели на достъпа до сцената и изрази предположение, че са собсвеност на посетители.

"Като са видели, че има една-две спрени коли, са започнали да паркират и всички останали, с което и ние не бяхме ок.", сподели мъжът. Според него "Общинска полиция" е трябвало да вземе отношение и да състави акт за всяка една кола.

Мъжът сподели, че е бил неприятно изненадан и от това, че бял рекламен автомобил без регистрация се е "разходил" по Главната. Имал е разрешително да се движи по централната пешедохна улица, за да рекламира съответната марка кола и минерална вода, като се възползва от "Капана фест".

"Хората асоциираха навлизането на автомобила с нас, а ние нямаме нищо общо", ядосва се нашият читател.

Виж коментарите (3)

Още по темата (2383):
10.05.2024 Кое го прави по-голям от останалите?
05.05.2024 Пловдивчанин: Някой си затваря очите!
05.05.2024 Сигнал за нарушение в пловдивски мол
05.05.2024 На "баровци" им се свидят по 2 лева, влече ги безплатното
04.05.2024 Пловдивчанин: Правопропорционална зависимост между наглостта и големината на колата
03.05.2024 Сигнал: В нашето село е така, само за малко и заемам две места
Още новини от Новини от Пловдив:
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).