Осъденият на доживотен затвор полицай с разтърсващи думи!

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
11:32 / 21.05.2019
38095
В Апелативен съд Пловдив днес продължи делото срещу Венцислав Караджов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Караджов след съдебното заседание заяви пред медии, че е невинен, че има алиби и че днешните свидетели, разпитани по делото, го доказват. Доказват и оказания тормоз над подсъдимия, семейството му и свидетели, за да може прокуратурата да докаже тезата си.

"Има още 9 свидетели - без роднините ми, които посочват този тормоз. Такъв свидетел е Анка Петрова, която я принуждават да казва, че е виждала баща ми на 15 май, а тя го е видяла на 14 май. Друг свидетел е Иван Клинков, който е принуждаван да казва, че съм искал пистолети със заглушители... Натискът от прокуратурата е особено голям. Осъдиха ме абсолютно несправедливо, по скалъпени дела!", заяви още експолицаят Караджов.

"С абсолютна фалшификация инициираха двете дела срещу мен при положение, че имам алиби. Казвах го и при гледането на мерките ми.Именно в тази връзка започнаха да мачкат и свидетелите", допълни още обвиненият в убийството на родителите си Венцислав Караджов.

Посочи двама от разпитаните днес свидетели - адв. Янко Радунчев и адв. Георги Спасов, като свидетели, които потвърждават думите му за оказан натиск над семейство и свидетели. А самите свидетели заявиха в съдебна зала, че тъщата на Караджов - Мария Рекина, е била разпитвана в продължение на множество часове, била е уплашена от служителите на полицията, била е стресирана.

Припомняме, че в края на септември миналата година Окръжният съд на Пловдив призна за виновен експолицаят от Икономическа полиция, че е убил родителите си през май 2016 година, а присъдата бе доживотен затвор. Сега тя се обжалва на следващата инстанция.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (107):
11.10.2023 Посякоха бивш полицай за двойно убийство в Пловдив!
30.05.2023 Експолицаят, обвинен в убийството на родителите си, се появи с нова
визия
18.04.2023 Експолицаят Караджов в съда: Говорим си на година по лъжичка, а упорито не се обръща внимание на защитата ми
18.04.2023 Едно от най-мистериозните двойни убийства в Пловдив отново влиза в съда
21.03.2023 Не Караджов, а наркомани може да са убили родителите му
23.02.2023 Адвокатката на експолицая Караджов, обвинен за убийството на родителите му, очаква интересен развой по делото
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).