Остават броени дни до най-голямото събитие за бъдещи и настоящи родители

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
12:34 / 27.09.2018
2527
Остават броени дни до деветото издание на най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането и отглеждането на детето. На 7 октомври в Пловдив "Форум бременност и детско здраве", който се организира от водещия здравен сайт Puls.bg, ще срещне бъдещи и настоящи родители с водещи специалисти в областта на майчиното и детското здравеопазване. Събитието ще се проведе в "Гранд Хотел Пловдив", от 10.30 часа, входът за него е безплатен след регистрация на http://events.puls.bg/.  

Форумът се състои от три панела, които се фокусират върху теми, свързани с бременността, раждането и грижите за бебето. В първата част "9 вълнуващи месеца“ акушер-гинекологът д-р Васил Даскалов и ембриологът д-р Мариела Даскалова ще акцентират върху проследяването на бременността и развитието на новия живот. Д-р Райна Стоянова ще даде ценни съвети за храненето през бременността. 

Акцент във втория панел ще бъде раждането. То ще бъде представено като динамичен процес от акушер-гинеколога д-р Даниел Ставрев. Акушерка Катя Павлова от Пловдив, която спечели класацията на Puls.bg "Специалистите, на които имам доверие" в съответната категория, ще даде ценни съвети за постигане на спокойно раждане. Адвокат Мария Шаркова ще се фокусира върху една от най-деликатните теми "Раждането - имам ли право на избор“. Последната част на "Форум бременност и детско здраве" "Светът на бебето“ ще бъде посветена на грижите за новороденото. Петя Запрянова от Алианса на българските акушерки ще даде отговор на най-горещите въпроси на бъдещите и настоящи родители относно кърменето. Международно известният лекар и лектор д-р Василка Юрукова ще предостави своя опит в справянето с най-срещания проблем на родителите – честото боледуване на малчуганите в ранна детска и предучилищна възраст. 

"Деветото издание на "Форум бременност и детско здраве" е фокусиран върху активната роля на бъдещите и настоящи родители да избират – да избират високата компетентност, добрите източници на информация, добрите медицински екипи и отношение, високия  стандарт на медицинско обслужване, които те и децата им заслужават.“, коментира главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева.  

"Форум бременност и детско здраве" е подготвил и специална изненада - томбола с награди за гостите. Голямата награда ще бъде безплатно раждане в болница в Пловдив. Бъдещата майка, която ще спечели, ще получи безплатни консултация с анестезиолог, упойка, избор на лекарски екип и престой в болницата. За да участват в томболата, дамите трябва да се регистрират и присъстват на събитието.

Деветото издание на "Форум бременност и детско здраве" се провежда с подкрепата на Plovdiv24.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).