Още зоодоброволци в "Южен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:30 / 08.02.2016
3758
Днес бяха връчени сертификатите на новите зоодоброволци в администрацията на район "Южен". С тях общият брой на зоодоброволците в района стана 29, които доброволно полагат грижи за бездомните котки там където живеят.

Проект "Зоодоброволци" е стартиран през края на 2009 г. по инициатива на Община Пловдив с цел да се даде възможност на хората да проявят любовта си към животните и в същото време тези хора да бъдат научени как да обгрижват животните, без да замърсяват околната среда.

На срещата присъстваха кметът на район "Южен" Борислав Инчев, двамата заместник-кметове, служители от Дирекция "ЕУО" при Община Пловдив, директора на ОП "ЗВК", сдружение "Cat Lovers Plovdiv" и експерти.

"С общи усиля ще се стремим да постигнем една обща цел, а имено овладяването на популацията на безстопанствените котки, както и поддържането от зоодоброволците на една чиста екологична среда на местата определени за храненето им", каза Инчев.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).