ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Още един шофьор на маршрутка наказан заради непрофесионално отношение към пътниците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:35 / 05.11.2009Коментари (6)4100
© Plovdiv24.bg
След като шофьор на маршрутка, тормозещ пътниците с некоординирано придвижване по пловдивските улици и демонстриране на пълен непукизъм по отношение на правила и забележки, беше уволнен след сигнали на читатели на Plovdiv24.bg, препратени от нас до управителя на фирмата Валери Лозанов, в редакцията ни започнаха да постъпват идентични сигнали за друг шофьор, обслужващ линия N 8.

Наша читателка ни разказа за въпросния мъж, който вечно бил изнервен. Освен безобразно пътуване, често не спирал, за да слязат пътниците, обвинявайки ги, че не казват навреме или че не е чул. Псувайки и обиждайки хората ги принуждавал да вземат лично участие в огранизираното от него рали. Когато някой му направел забележка за шофирането или за отношението му към хората, той просто следващия път не го качвал. Освен това бил решил, че ще спира само на спирките и ако някой му махне някъде другаде казвал, че не бил на подходящо място и продължавал, без да го качи.

Наш репортер описа ситуацията на Валери Лозанов, който незабавно изиска писмени обяснения от шофьора. В резултат на тях и на разговора си с него, Лозанов му наложил наказание "предупреждение", както и преместване на друга линия. Последното предприел за всеки случай, заради появилия се намек за лично отношение от страна на оплакващите се.


Още по темата: общо новини по темата: 8
19.01.2010 »
18.01.2010 »
18.01.2010 »
18.01.2010 »
26.12.2009 »
06.10.2009 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
какво ще рече не е спрял където му е казано?много ясно че няма на някой булевард както се прави на камикадзе и тая му каже спри тук ако може.и Той вижда отвсякъде притиснат от коли е как да спре и да отбие.или какво да набие спирачките и 4 коли да се нахакат отзад ли?Има истина в това че карат като неизживял се шумахер :) .преди годинис е баях качил на 1 маршрутка и от тогава няма да повторя тази грешка ако ще и пеш да тръгна.Казвам му спри на автогара юг,оня се направи на глух и на централна спря.и викам добре де нали ти казах и той ами не съм те чул и готово.А сега видя ли маршрутка гледам го да мине далеч от колата че я ме засече,я ме удари.
0
 
 
Искам да попитам, а селските бекове, които изпълняват ролята на шофьори в градския транспорт....?!?! За тях няма ли правила? Завиване от средна лента на супер натоварени кръстовища, каране с по 80 км/ч, минаване на червено, .... Това е всекидневие и едва ли има шофьор в Пловдив, който да не се е сблъсквал с тази безнаказана простащина, нагло натрапваща се селяндурщина! Това не се регулира с правилници и укази. На цървула ако не му сриташ наглия гъз и не му бъркаш в джоба ... не разбира!
0
 
 
Аз съм се вози на маршрутки точно 3 пъти в целия ми живот и определено трябва да се намирам в много крайна безизходица, за да го направя пак. Последния път беше на нова година преди 2 години - бяха ми взели книжката и реших да не се правя на Индиана Джоунс по бели гащи, затова се качих на маршрутка, за да стигна до където трябваше. Този тип влезе в тунела с около 70 и излезе с около 90. Петдесет метра преди спирката спря доста рязко поради 2 елементарни закона на физиката. Преди месец и половина (максимум два) на второто колело на панаира щях да обърна една маршрутка. Говедото си мина транзит през кръстовището без въобще да му направи впечатление, че съм на 20 метра от него, пък аз не е като да съм незабележим. Спрях на буквално сантиметри от задницата му и тъй като бях изключително афектиран с въртене на гуми ала голфаджия от жълтите павета на Пазарджик настигнах келеша, засякох го и излезох от колата. От колата, за моя учудване, се показа някаква абсолютна пиянка, с блуждаещ поглед, който взе да вдига ръце в знак на извинение и "ни та видях бе, колега". "Е как няма да ме видиш бе, Стиви Уондър ли си?" и той "абе ни та видях бе". След като го повтори около 3 пъти вече се направих на Индиана Джоунс, размахах му пръст ала шеф на КАТ в Костенец и с примижаване на едното око, пак като шеф на КАТ в Костенец с думите "Внимавай, ей". Аз не бих се возил при шофьор, който кара с превишена скорост и вечер, на празен булевард, не вижда бяла кола с напълно изправни светлини. Животът ми струва малко повече от 10-15 стотинки (или колкото е там) разлика с градския транспорт.
0
 
 
На маршрутка съм се качвал два пъти. Единия път попаднах на някакъв фен на Райконен или Алонсо,освен високата скорост правеше и абсурдни маневри. Втория път попаднах на някакъв завалия от клуба на анонимните алкохолици. Като ми даваше билетчето и ме лъхна смрад на джибри.
+2
 
 
Аз още не мога да разбера как хората въобще им минава през главата да се возят в маршрутка. Това е обиден, мизерен и безсмислен транспорт.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: