Организират програма на младите таланти в "Нощта на музеите и галериите"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:53 / 21.09.2010
2625
В рамките на "Нощта на музеите и галериите", на 25 септември, Ателие - галерия "S-Hombre" ( на ул. "Стръмна" № 8 - на гърба на Етнографския музей ) организира цялостна програма на младите таланти - ученици от курса по рисуване към Ателие- Галерия "S-HOMBRE". Тя ще започне в 11:00 ч. с изложба на картини на ученици, посещаващи курса по рисуване на галерията.

От 15:30 до 19:00 ч. е предвидена Програма за деца : рисуване на свободна тема. Ще бъдат осигурени материали (цветни моливи и пастели) за всички желаещи да рисуват. Материалите се осигуряват от дарители. Всеки малчуган ще може да си достави незабравимо изживяване, като създаде свое собствено произведение.

Любителите на изобразителното изкуство ще имат възможност да разгледат експозицията на картини от поредицата "Символи" на Милен Сиромашки и новите пластики "Градът", на Цвятко Сиромашки. Всеки създал собствено произведение в програмата за деца в Ателие-Галерия "S-HOMBRE" ще има възможност и да участва и в томбола с много предметни награди, осигурени от спонсорите.

Сред дарителите е и най-младият заместник - кметът на община Пловдив Ганчо Колаксъзов, който предоставя на младите пловдивски таланти помощни материали за рисуване - блокчета и бои.  Наградите ще бъдат изтеглени в края на програмата за деца от 19:00 ч.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Красива историческа сграда в центъра на Пловдив се готви за нов ж...
Откри се жътвата в Пловдивско. Зърнар: Разходите на декар пшеница...
25 години от най-великия концерт, правен някога в Пловдив и Бълга...
Хакнаха компютърната база данни на голяма компания за търговия с ...
Инцидент в градския транспорт в Пловдив
Шофьорът на камиона от катастрофата с цистерната е в болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).