ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ограниченията на движението в Пловдив нямат край! Ето поредното!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:54 / 05.08.2016Коментари (7)6788
©
Във връзка с извършване на строително-монтажни работи от 09.08.2016 г. /вторник/ до 22.08.2016 г. се частично се затваря за движение на пътни превозни средства на кръговото кръстовище на бул. "Цар Борис III Обединител" с бул. "Дунав".

По информация на ОП "Организация и контрол на транспорта" маршрутът на автобусите по №1, 9, 15 и 25 от вътрешноградския транспорт се променя, както следва:

Линия №1 /кв. "Коматево" - АПК "Тракия"/: бул. "Цар Борис III Обединител" - спирка №49, наляво по бул. "България" - спирка №89, надясно по ул. "Васил Левски" - спирка №52, и по маршрута , утвърден с Общинската транспортна схема. В обратна посока маршрутът остава непроменен.

Линия №9 /Завод "Гагарин" - Втора автоколона - ЖР "Тракия"/: ул. "Брезовско шосе" - спирка №229 - жп-прелез "Брезовско шосе", надясно по бул. "Дунав"- спирка №51 - срещу училище "Йордан Йовков", ляв завой по ул. "Васил Левски", наляво по бул. "България" - спирка №100 - срещу район "Северен", надясно по бул. "Цар Борис III Обединител" - спирка №8 - хотел "Марица", и по маршрута , утвърден с Общинската транспортна схема. В обратна посока маршрутът остава непроменен.

Линия №15 /ИЗК "Марица" - кв. "Прослав"/: ул. "Брезовско шосе" - спирка №229 - жп-прелеза "Брезовско шосе", надясно по бул. "Дунав" - спирка №51 - срещу училище "Йордан Йовков", ляв завой по ул. "Васил Левски", наляво по бул. "България" - спирка №100 - срещу район "Северен", надясно по бул. "Цар Борис III Обединител" - спирка №8 - хотел "Марица", и по маршрута , утвърден с Общинската транспортна схема. В обратна посока маршрутът остава непроменен.

Линия № 25 /ЖР "Тракия" - А12 - АПК "Тракия"/: бул."Цар Борис III Обединител" - спирка №49, наляво по бул. "България" - спирка №89, надясно по ул. "Васил Левски" - спирка №52, и по маршрута , утвърден с Общинската транспортна схема. В обратна посока маршрутът остава непроменен.

От ОП "Организация и контрол на транспорта" уточняват, че по време на строително-монтажните дейности на кръговото ще може да се прави само десен завой. 

В посока от бул. "Цар Борис III Обединител" няма да е възможен обратен и ляв завой към бул. "Дунав", а само десен завой към ул. "Брезовско шосе".

Пътуващите от "Брезовско шосе" няма да могат да направят ляв завой към бул. "Цар Борис III Обединител", а трябва да продължат по бул. "Дунав".

Съответно идващите от "Дунав" могат за завият надясно към бул. "Цар Борис III Обединител", но не и към "Брезовско шосе".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А площадки за хеликоптери има ли организиране? По принцип август месец народа е на село, на балкан, на море... Но ако на 15 септември голяма част от нещата не са пуснати - ще стане мазало - млади недоспали майки маневриращи в зомбирано състояние с пищящи отрочета.... Пупу апокалипсис :)
+1
 
 
another.... До всички идващи в Пловдвив в следващите 2 години - недейте. Градът е затворен
на 06.08.2016 г.
+1
 
 
Ако има воля и желание за просперитет на града ни и се работи както в държави от които уж вземаме пример и ходим на обмяна на опит... по Димитровден да сме забравили за тези прословути ремонти. Колко са 30-35 км улици при наличие на съвременните машини и методи за работа???Но няма сметка и кинтите за лапаница ще са други. А това не устройва някои хора и сме в капанаааа... И си чешем клавиатурите... :)
+2
 
 
Дано да го асфалтират цялото че е много зле
+1
 
 
що не вземат да асвалтират главата на тотев заедно с гл архитект и другите, дето ги измислят тези първобитни начини за оправяне на пътните артерии.
+1
 
 
А как хем да се движат коли, хем да се прави ремонт. Когато нещо не е направено всички плачат, че нищо не се прави. Когато нещо се прави пак плачат, че им нарушават комфорта и ги карат да заобикалят.
+1
 
 
Накрая коли няма да се движат из Пловдив рџ?Ђ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Реформи в БДЖ
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: