Община Пловдив обяви конкурс за шеф на дирекция "Здравеопазване"

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
11:50 / 20.02.2024
2581
Община Пловдив обяви конкурс за заемане на длъжността директор на дирекция "Здравеопазване", предава Plovdiv24.bg.

Длъжността е свързана с разработването и провеждането на политиката на община Пловдив в сферата на здравеопазването, икономика на здравеопазването, лекарствената политика, възлагане и управление на общинските здравни заведения. Допуснатите кандидати трябва да представят писмена разработка, след което ще се проведе интервю.

Кандидатите трябва да са с образователно-квалификационна степен магистър по специалност икономика и/или здравен мениджмънт. Задължително условие е да имат ръководен административен опит. 

В деня, в който е обявен конкурсът, на длъжността е назначен нов началник. Както Plovdiv24.bg писа, кандидатката за кмет на район "Тракия" от коалиция "Съединени за Пловдив" Лилия Недева оглави дирекция "Здравеопазване" в община Пловдив. Тя е временно на позицията, до провеждане на конкурса за титуляр. Преди Недева,  постът се заемаше от д-р Калин Калинов, назначен от предишния кмет.

Остава отворен въпросът защо беше нужна тази врътка с назначаването на временно изпълняващ длъжността, след като така или иначе досегашният директор ще си отиде след конкурса?

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
МВР министърът: Какво има да се коментира? Не виждате ли останкит...
Пловдив е един от най-големите доставчици на хранителни стоки
Британски студент, убил моторист, прояви претенции в Пловдив
Вижте как осъмна лобното място на Кристиан и Теодора на бул. "Рус...
Любимци на публиката идват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).