Община Пловдив има нови представители в търговските дружества, в които е акционер

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
12:27 / 17.01.2024
2786
Община Пловдив има нови представители в търговските дружества, в които е акционер. За първи път в Общото събрание на акционерите влизат представители от всяка политическа сила, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"На съвета на председателите решихме да има представител от всяка политическа сила в отделните звена" - съобщи председателят на ОбС Атанас Узунов. 

В "Екологичен завод" АД влиза Димитър Арнаудов от ИТН, в "Пълдин туринвест" - Минка Сърнешка от "БСП за България", в "Обелос" - Тодор Токов от ПП-ДБ, в УМБАЛ "Пловдив" - Елена Грозданова от "Възраждане". Досега представител на общината в тези дружества беше Ясен Михайлов от ГЕРБ, който в този мандат не е съветник. 

В "Общинска банка" влиза Владимир Кисьов от "Съединени за Пловдив", а в МБАЛ "Тракия" д-р Аргир Аргиров от ГЕРБ, на мястото на Иван Вичков от ГЕРБ, който също не е общински съветник сега.

Бившият кмет на "Западен" Димитър Колев, който е общински съветник в настоящия мандат, ще представлява общината в "Свободна зона" вместо Добромира Тошкова от "Алтернатива за Пловдив". 

Всички предложения за новите представители бяха приети единодушно от присъстващите общински съветници, без нито един "против" или "въздържал се".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).