Новогодишни VIP пожелания към читателите на Plovdiv24.com

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
00:12 / 01.01.2008
4442
Районните кметове на Пловдив отправиха пожелания към читателите на Plovdiv24.com, с които благодарят за гласуваното им доверие и изразяват надеждите си за града и жителите му.

Ина Филипова, кмет на район "Северен": Щастието има много и различни проявления. Много от неговите форми ще ни съпътстват през 2008. Нека ги уловим и им се насладим. Да отворим сърцата си за благотворителност и добри дела, както към близки, така и към непознати.

Здравко Димитров, кмет на район "Западен": На всички читатели на Plovdiv24.com пожелавам да са живи, здрави и щастливи. Дано през новата година да бъдем всички по-добри.

Иван Тотев, кмет на район "Източен": На многобройните читатели на Plovdiv24.com от сърце желая здраве, смелост да преследват мечтите си, любов и незабравими мигове през Новата година. Да бъдат благословени делата им и всяко добро начинание да завършва с успех. Нека 2008 година бъде по-добра и по-богата за всички ни. Да бъдем по-отговорни и обществено ангажирани, за да може заедно да успеем и реализираме плановете си.

Александър Колев, кмет на район "Южен": На всички читатели на Plovdiv24.com ще пожелая една Нова година, изпълнена с приятни вълнения, които да разтуптят в радостен ритъм сърцата! Да бъдат изпълнени с повече позитивизъм и вяра! Да погледнат човека вътре в тях и човека до себе си и да почувстват онази близост, наречена човешка любов, защото само така можем да съхраним себе си и да изградим един по-мирен свят! И всеки един да знае, да вярва и си казва: "Аз съм Богът, който ме създаде". Желая здраве, късмет, успех и много усмивки!!!

Гиньо Матев, кмет на район "Тракия": Пожелавам на жителите на район "Тракия" здраве, щастие, любов и късмет. Обещавам им да бъда техния кмет през цялата 2008 година.

Райна Петрова, кмет на район "Централен": Пожеланията си отправям към кмета Славчо Атанасов, към председателя на общинския съвет ген. Кюмюрджиев и към всички жители на град Пловдив в т.ч. и читателите на Plovdiv24.com: Пожелавам мирна и спокойна година. Бъдете преди всичко здрави, заредени с положителна енергия, с повече усмивки и радост. Нека новата 2008 г. напълни домовете ни с късмет, лично и семейно щастие и благословия. Наздраве! Честита 2008 година!

С пожелания се включиха и Марин от Стар Академи и Цвети Пиронкова.

Марин: На всички мои съграждани съм им казал да се обръщат към мен от страната на приятели, а не на фенове. Феновете са за футболните отбори. Винаги е удоволствие една сладка приказка с хора, които държат на теб. На всички бих им казал, че много ги обичам и благодаря за всичко, което са правили и продължават да правят вече толкова много време за мен. Мога да кажа, че каквото съм постигнал в България, на 50% се дължи на тях...

Цвети Пиронкова: На читателите на Plovdiv24.com желая най-вече здраве, тъй като това е най-важното. Също така им пожелавам весело изкарване на новогодишните празници.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив
Готова е най-новата улица в Пловдив
4517 нарушения за 5 дни в Пловдив и региона!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).