"Нощ на Ангелите" в Пловдив за поредна година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:24 / 09.09.2023
3061
Фондация "Нощ на Ангелите", организира за пореден път благотворително събитие в Пловдив. Тази година благородната кауза ще бъде реализирана в два дни, на 16 и 17 септември. Голяма част от заведенията в Пловдив отново, ще дарят част оборота си в деня на вярата, надеждата и любовта, 17 септември.

Да правим добро заедно, призовават организаторите на благотворителния фестивал. Присъединете се към “Нощ на Ангелите" и подкрепете някой в нужда, докато се забавлявате, творите, спортувате и се наслаждавате на хубава музика. Стартът в събота и неделя е в 10,00 часа.

През 2023-та "Нощ на Ангелите" за първи път ще се осъществи и под формата на фестивал и ще се проведе на едно специално място - Plovdiv Stage Park на любимия Младежки хълм, обясниха организаторите.

И в двата дни на фестивала ще има благотворителен базар с участието на над 20 автори и производители и много детски работилници /изработка на бижута, сапуни, свещи, рисуване, оцветяване на керамични фигурки, работилница “майсторче", кулинарна работилница/. Фестивалът е изцяло с благотворителна цел, достъпът до него е свободен и няма входна такса или билети.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
ПП-ДБ: Повече държавна помощ за родителите е грижа за децата
Четвъртокласник от Пловдив впечатли единствения български капитан...
Богослов: Николай Пловдивски се заиграва с евроатлантизма, но не ...
Един от най-великите изпълнители за всички времена е на почивка в...
Лекар от Пловдив: Ние сме с най-добрия обхват в Европа
Днес деца от цялата страна се събират в Стария град


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).