Николай Чунчуков пожела успешна учебна година в "Източен"

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
15:43 / 16.09.2019
4014
С много тържественост беше открита учебната година във всички детски и учебни заведения в район "Източен“. Специален гост на тържеството в ОУ“Васил Левски“ беше кметът Николай Чунчуков, който пожела на учениците здраве и да бъдат щастливи в любимото си училище. Стефка Симеонова - гл. експерт "Образование“, отбеляза пред всички, че училището е получило най-висока оценка от Националния инспекторат по образованието в първата пилотна инспекция през тази година. Директорът Гергана Витева посрещна новите първокласници, които трепетно очакваха първото си влизане в клас .

В частната езикова гимназия "Стоян Сариев“ с частно основно училище "Бъдеще“ ученици и родители бяха щастливи да влязат отново в елитното школо и да окуражат новите първокласници. В приветствието си кметът на района Николай Чунчуков отбеляза, че всяка година за първия учебен ден присъства в училището като подкрепа за частната инициатива в образованието, която създава високообразовани млади хора, продължаващи образованието си в престижни университети. След пъстрата програма управителят на училището Георги Сариев и директорът Светла Тошкова връчиха 30 сертификати "Кейбридж“ на ученици, покрили изпитния тест с високи оценки. С гордост беше отбелязано, че отборът по тенис на маса към училището спечели през тази година ученическото първенство в България и догодина ще представлява страната ни на световните игри в Китай.

В най голямото средно училище в района - СУ “Найден Геров“, районният кмет Николай Чунчуков призова учениците да отделят повече внимание на уроците си, да бъдат активни, а на родителите – да не забравят, че отговорността за редовното посещение в училище е тяхна. Савина Петкова- председател на Общинския съвет в Пловдив, поздрави учителите и децата и им пожела да следват мечтите си и да имат спорна учебна година. След емоционална празнична програма директорът Емил Начев удари школския звънец и с пожелания за успешна година даде начало на учебната дейност.

Виж коментарите (0)

Още по темата (675):
20.03.2024 Важно за всички родители на първокласници в Пловдив
20.09.2023 Първокласници участваха в открит урок за мобилността в града и пътната безопасност
16.09.2023 На 20 години: Най-младата учителка у нас
16.09.2023 Бизнесдама: Евтиното излиза скъпо
15.09.2023 Икономистите с 12 мерки за по-добро училищно образование, сред тях – скъсяване на ваканциите
15.09.2023 По колко джобни да даваме на ученика?
Още новини от Новини от Пловдив:
Община Пловдив най-после информира откъде ще минават 4 автобусни ...
Новото затруднение за хиляди шофьори в Пловдив е факт, от Общинат...
КНСБ: Някои стоки в България са нелогично скъпи
Този влак повече никога няма да мине през Пловдив
Кола блъсна две 13-годишни момичета на пешеходна пътека в Пловдив...
Първи нередности в новоремонтираната Градска градина на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).