Нещо ужасно се случи пред очите на мъж, докато пазарува в "Кауфланд" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
20:23 / 08.04.2023
12873
Искам да споделя за горчив опит в магазин на "Кауфланд" в кв. "Тракия". Предполагам положението е същото във всички магазини на тази верига, предвид структурата им. Така започва разказа си потребител на социалната мрежа Фейсбук.

 Публикуваме целия му текст с подробности за случката без редакция сега:

Станах свидетел на кражба пред очите ми. Огледах се за охранител - няма нито един. Отидох на информация и поисках да извикат охраната да дойде. Служителката ми отговори, че не може да го направи. Как така ше ги вика... Не можело така. Имало ред. Трябвало да се представя с трите си имена и тя по телефона да каже "Драган иска да дойдете на информация".

Попитах я, вие осъзнавате ли колко смешно звучи това, което ми казвате? Такива били правилата. Казах ѝ някакво име. Обади се по телефона. Сега пък по какъв повод... Отговарям кражба. Да съм разкажел на служителката какво точно се е случило, а тя да каже на тях по телефона и накрая щели да решат дали да дойдат. Попитах вие подигравате ли се с мен?!

На развален телефон ли да си играем, когато е станало престъпление тук и поисках да ми даде телефона да се разбера директно с охраната. Служителката категорично отказа да го направи. Отново казах, че се гаврят с мен и си тръгнах.



Ето така се случи, че исках да помогна, ама нямах желание.

Крадете наволя в тази верига магазини. На никой не му пука. Надявам се и повече хора с подобни наклонности да прочетат поста. Жалко, че това на което станах свидетел и кражба от друг човек.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).