Нервите на пловдивчанка не издържаха, след като стана свидетелка на това!

Автор: Васил Динев
Коментари (68)
12:44 / 06.05.2017
182312
Гражданка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да опише поредната скандална случка в Пловдив!

Ето и цялата история на жената:

"Здравейте! Безкрайно съм възмутена от това човече, което най-безцеремонно си беше паркирало щайгата върху пешеходната зона , или по-точно тротоара пред ТЦ "Гранд" вчера около 12:30ч. Бях в обедна почивка, когато се натъкнах на тази гледка, а хората и пешеходците заобикаляха за да минат. 

Едно момче явно се е ядосало обаче, и като минава оттам, му счупи лявото огледало. След десетина минути този нагъл шофьор все пак се появи, след като най-спокойно си е напазарувал от магазина , но вместо да изчезне моментално, той започна да си говори по телефона. За моя още по-голяма изненада дойдоха полицаи, които започнаха да оглеждат колата. Не издържах и отидох да ги попитам защо не започнат с това, къде е паркирал този, а те ми отговориха, че са там за друго( счупеното огледало). 

Този наглец пък ме попита дали знам правилата за движение, което вече беше над върха! Предложих му 1,50 лв., за да си плати паркинг и да паркира, където трябва, а той още по-нагло ми заяви, че няма да се занимава с мен. 

През цялото това време полицайчетата го защитаваха и ме подканваха да се успокоя. Закъснявах за работа и горчиво съжалявам, че не останах да видя какво ще се случи докрай, но за съжаление, мисля че знам . Разговарях с хората от синята зона, обясниха ми, че многократно са звънели и друг път за този , но от Паркиране и репатриране като видели, че е този, си тръгвали, а от полицията - по същия начин. 

Вчера дори се убедих, че полицайчетата идват, за да му помогнат, изискали са записите от околните камери, за да установят кой му счупи огледалото на тоя безочлив мишок.

Моят въпрос към полицайчетата е:

Докога ще продължаваме така? Може ли и аз да отида там да паркирам и никой нищо да не ми направи? Аз работя в един от офисите в ТЦ "Grand" и там би ми било доста удобно да паркирам.

Имам отговор само на втория си въпрос, и той е: Aз никога няма да си позволя да паркирам така. Първо - срам ме е, второ - все ще намеря 1,50 лв., за да си платя паркинга и трето - да, знам правилата за движение и ги спазвам! Очаквам същото и от останалите! Ама има да си чакам...!"

Виж коментарите (68)

Още по темата (2375):
27.04.2024 Наглеци и некадърници
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
21.04.2024 Читателка: Май законът не важи за всички
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).