Неприятна ситуация на АМ "Тракия" изкара наяве доброто у българите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:07 / 11.07.2022
6601
Преди няколко дни Plovdiv24.bg публикува новината "ТИР гори на АМ "Тракия", спряха движението към София". Ето как описа ситуацията на другия ден пловдивският общински съветник Георги Величков:

"След тунелите на магистрала "Тракия" по посока София, може би на около 600-700 метра пред мен се виждаше камион, отбиващ в аварийната лента със запален товар. Отбих след камиона с идеята да извадя пожарогасителя и да помогна на вече реагиралите и опитващи се да помогнат на шофьора други водачи, но за съжаление камионът пламна със страшна сила и след минути изгоря почти до основи...

Камионът пренасяше сламени бали, които всички знаем колко бързо и лесно се запалват и изгарят. Не знам как се е запалил, дали от повреда или от хвърлена цигара, но въпреки неприятната ситуация бях впечатлен, че 8-9 автомобила спряха и се опитаха да помогнат на човека!

В такива моменти се опитвам да намеря смисъл и логика в това защо, когато някой има наистина крещяща необходимост от помощ, ние българите показваме, че носим в себе си добрина, сърдечност и състрадателност, а в ежедневието си сме изтъкани от гняв и агресия!

Дано шофьорът и собственикът бързо решат своите проблеми! Респект към всички, които отбиха и предложиха помощ!"

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).