Недоволен от проститутка пловдивчанин яде здрав пердах до Гарата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
14:01 / 05.01.2016
22562
Районна прокуратура Пловдив внесе обвинителен акт в съда срещу Христо М., на 32 г. от Пловдив за отнемане на чужда движима вещ.

На 28 юли 2015 г. Христо се движел в района на бул. "Христо Ботев" в Пловдив. Срещу спирката на Централна жп гара срещнал 18-годишната П.А., която се занимавала с проституция. Тя му предложила сексуални услуги за 15 минути срещу заплащане.

Двамата се оттеглили към коловозите на жп гарата. Христо платил на жената 20 лева, но после решил да си ги поиска обратно, защото останал недоволен от услугата. 

П.А. си тръгнала и отказала да му върне парите. Поради тази причина той решил да я ограби. Настигнал жената и започнал да й дърпа дамската чанта, в която имало 100 лева, документи и принадлежности за гримиране. 

П.А. успяла да избяга в посока към бул. "Христо Ботев", но отново била догонена от обвиняемия, който този път успял да й вземе дамската чанта, чиято дръжка скъсал чрез издърпване. Христо заплашил жената с джобно ножче. Пострадалата успяла да го ухапе по едната ръка и се развикала за помощ.

Няколко мъже, нейни познати и роднини, които били в района на жп гарата, подгонили обвиняемия. Христо М. се опитал да прескочи ограда край коловозите, за да избяга, но паднал на дясната си ръка и я счупил.

Изпуснал и джобното ножче. Обвиняемият бил застигнат от мъжете, които му нанесли побой, след което отнели от него освен дамската чанта на П.А, така и други негови вещи, сред които и мобилния му телефон, за което се води отделно разследване.

Случаен минувач се обадил в полицията, а пострадалата подала жалба във Второ РУ на МВР в Пловдив.

По делото са извършени няколко експертизи. Разпитан в хода на досъдебното производство обвиняемият не се е признал за виновен.


Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).