Недевски: Коалицията, която подкрепя Атанасов за втори мандат е уникална

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
14:15 / 27.07.2011
8392
Няколко партии ще застанат зад кандидатурата за втори мандат на сегашния кмет на Пловдив Славчо Атанасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Споразумението беше подписано днес в залата на Историческия музей в града от ПП ВМРО-НИЕ, "Национално движение за стабилност и възход", коалиция "Общност на демократичните сили", ПП "Обединени земеделци", ПП "Радикалдемократическа партия" и ПП "Българска социалдемократическа партия".

"За мен е чест днес да присъствам на нещо, което за съдбата на Пловдив ще има историческо значение. Ние, местната организация на НДСВ, подкрепяме кандидатурата на досегашния кмет на града Славчо Атанасов за втори мандат. Нашата организация взе това решение след дълги разговори, анализи, коментари с много наши членове и симпатизанти. НДСВ винаги се е отнасяло отговорно към местното самоуправление и добре съзнаваме, че днешният ни избор е много важен и ще се отрази на живота на всички в града. Ние преценихме, че Атанасов в повечето свои действия за развитие на града припокрива либералните принципи и политики. Затова коалицията, в която сега влизаме заедно с другите дясно мислещи партии, не противоречи на либералните ни ценности. НДСВ ще има своите изисквания от сегашния и бъдещ кмет на Пловдив", каза Мариана Димитрова от НДСВ.

"ПП "Обединени земеделци" огледа всички кандидат-кметове на Пловдив. С голямо болшинство избрахме да подкрепим Славчо Атанасов за кмет на града. Доказал се е в район "Тракия", доказал се е и този мандат като кмет. Това е най-социалният град и може би най-чистият и озеленен. Нашата партия не само подкрепя кмета Славчо Атанасов, тя участва и в общата листа за следващо управление на града. Ние с нашите експерти и специалисти ще помогнем на кмета за по-добро управление, да се запази този социален град за гражданите", заяви представителят на "Обединени земеделци", Гичка Кърнева.

"Заставаме зад кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на местните избори. Искам да ви кажа, че със Славчо Атанасов сме работили 8 години и аз като общински съветник вече девет мандата познавам неговата работа. Искам да ви обърна внимание, че тази коалиция, която в момента стои пред вас, е уникална. Шест партии, пренебрегнаха някои дребни лични проблеми, и в момента ще издигнем обща кандидатура за кмет и обща листа за общински съветници", беше мението на арх. Атанас Недевски от Коалиция ОДС.

"Ние познаваме качествата на Славчо Атанасов, тъй като от години работим с него. Той притежава качества, които липсват на много от българските политици. Подкрепяме неговата кандидатура за втори мандат", заяви Петър Юруков от Радикалдемократическа партия.


Виж коментарите (7)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).