Нарязани гуми и счупени стъкла в Пловдив! Свидетели няма, полицията безсилна

Автор: Васил Динев
Коментари (37)
15:56 / 25.01.2017
25069
Въпрос към пловдивчаните и властите - как да паркираме на обществени места, които хора смятат за техни? Това попита читател на Plovdiv24.bg:

Здравейте, въпросът ми е към моите съграждани, органите на реда и властта - как можем да паркираме свободно на общинските места около блоковете, които собствениците на жилища смятат за тяхна собственост и заплашват с пукане на гуми или разбиване на кола?

Примерно - работим на място, което е в близост до жилищни сгради. Паркираме до техните блокове - получаваме заплахи или директно действия - нарязани гуми, счупени стъкла. Свидетели - няма. Полицията - безсилна. Законът - също.

Друг пример - отиваме на гости у наш приятел - разбира се, паркираме пред блока му. Разбираш ли - уцелили сме мястото на съседа. Тръгнем да си ходим - колата без гуми. Свидетели - няма. Полицията - безсилна. Законът - също.

Дори и да разбереш кой съсед може да го е направил - ако отидеш да се разправяш с него, има 2 варианта: набиваш го добре - той подава жалба и теб те осъждат. Той ти вади нож/пистолет и си дотам, а той отива с условно или гаранция от няколко хиляди лева.

Докога, мили граждани, ще си мислите, че местата пред блоковете са ваши? Към останалите - как по цивилизован и културен начин да се справим с този проблем? Ще се радвам да видя вашите мнения.


Виж коментарите (37)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).