Нападнаха грозно млада репортерка на bTV от Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:29 / 06.02.2023
15292
Нападнаха грозно във Фейсбук млада репортерка на bTV. Това научи Sofia24.bg от публикация в голяма група. По мнение на автора на текста най-новото попълнение в екипа на bTV - Леда Виденова се е явила "с облекло, прическа и грим като за чалготека". Интересна подробност е, че момичето е от Пловдив. Публикуваме целия текст от Фейсбук без редакторска намеса сега:

"bTV, Тази събота и неделя изглежда изпоробваха днес нов подход за вдигане на рейтинга в неделя сутрин - репортерките да се явяват с облекло, прическа и грим като за чалготека...

Май не е далеч времето, когато ще им пуснат и последния попфолк хит - да потанцуват върху лъскавите маси в студиото.

Сериозно, колеги, това не са рокля, прическа и грим, подходящи за дневно предаване. Ако някой ТВ работодател ви кара да сядате така в студито, имайте достойнството да откажете, както и да напуснете, ако се напожи".

Ето и коментарите под публикацията. Всички са в защита на младата репортерка: 

- Още сме рано през месец февруари, а е ясен победителят за награда "Пуритан на годината".  Дори не мисля да влизам в спор - цялата теза и снимките към този пост са безумни.

- Искам да дойде денят, в който хората не коментират облеклото и визията на другите хора.

- Някой не е в ходил в чалготека , ама коментира все едно всеки ден е там. Толкова лек грим там няма да видиш НИКОГА. А роклята е адски красива и няма нищо неподходящо в нея. Айде със здраве.

- Та така… рокля, прическа и грим - дълбоко се съмнявам, че ще видите толкова елегантна дама в някоя чалготека. Единственото, което виждам, е че дамата е с къдрици, но не си мислете, че тези с права коса, се събуждат по този начин. Подготовката отнема не по-малко време. Аз не виждам нещо нередно в грима, нито пък в роклята. Даже бих казала, че ако дамата беше със сако, риза и пола - същият цвят - то това нямаше да ви направи особено впечатление. Разбирам, аз също съм приятно изненадана от красотата на дамата, но още веднъж - няма нищо нередно във визията ѝ. А и къде пише, че някой я е “накарал да сяда така в студиото"?

Водещата отсреща е с подобна прическа, тя също е с цветен костюм, носи грим и единствената разлика е, че едната носи рокля, а другата не. Me not understand…

- Абсолютна тъпотия, това е една от най-красивите репортерки в момента!

- Не е толкова скандална визията. Поп-фолкът, евтиния, за който говорите, се свързва с пайети, силен черен грим, много изразена и крещяща визия. Тоалета в розово на водещата е по-предизвикателен, цветът доста акцентира върху нея, което за водещ трябва да е обратното - семпли, неутрални тонове.

Виж коментарите (4)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).