ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Най-новите изследвания в областта на бобовите храни представят в УХТ | ||||||
| ||||||
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си. Те са част от кампанията ERC=Science2 или Европейският научен съвет = Наука 2, която представя пред европейските страни последните научни постижения в популярни научни области, финансирани от Европейския научен съвет (European Research Council) и ефектът, който резултатите от тях биха имали върху нашия живот. Събитието е продължение на "Нощта на учените" и дава възможност на широката публиката да се запознае с работата на научните работници, здравословните храни и съвременните тенденции в храненето. Мероприятията се организират от Центъра за изследвания и анализи със своите партньори: Софийският университет "Св. Климент Охридски" и Агробиоинститут (София), Университетът по хранителни технологии (Пловдив) и Институтът по зеленчукови култури "Марица" (Пловдив) и ще продължат в периода 8-10 ноември 2016 г. в София и Пловдив. В тях активно се включват със свои разработки и студенти от специалностите "Туризъм", "Кетъринг", "Ресторантьорство и хотелиерство" и "Храни, хранене и диететика". Освен научните си доклади в конференцията, те ще предложат новите си храни с варива. Присъединете се към нас! Както винаги ще има много изненади и занимания и за децата! |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Пловдив:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Жалко! Още една хубава двойка официално се раздели
08:39 / 08.05.2024
18-годишна шофьорка прегази две момичета в Пловдивско!
11:26 / 07.05.2024
Навръх Великден попфолк певица стана майка за втори път
15:45 / 08.05.2024
Meteo Bulgaria: Слагайте мрежите и покривайте зеленчуците!
15:57 / 07.05.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета